tiistai 28. huhtikuuta 2015

Vappu fiilistä!

                                                                     Moikka :)

Mulla on jostain syystä iskenyt aivan kamala vappu fiilis päälle. Mä en ole koskaan ollut mitenkään vappu ihminen, vaikka vappua ollaankin perheen kesken vietetty.

Nyt kuitenkin kun meillä on tämä pikku Evelyn täällä meidän kanssa niin mä aion kyllä panostaa kerrankin vappuun itse kunnolla. Ilmapalloja meiltä jo löytyykin, mutta aion mennä vielä kaupungille ostoksille ja ostaa tänne kotiin koristeeksi serpentiiniä. Saadaan sitten koristeltua kerrankin koti vapuksi oikein kunnolla, sitä kun en ole tehnyt yksin asuessani muistaakseni koskaan. Musta on kiva jatkaa perinteitä oman perheen kesken. 

Ruuaksihan yleensä vappuna syödään nakkeja ja perunasalaattia, niin myös meillä. Ehkä jotakin lisuketta kyllä kokataan mukaan :D Jälkkäriksi sitten saakin simaa ja ihania vappu munkkeja, jotka aion tällä kertaa leipoa ihan itse, ellei mun äiti näytä mielenkiintoa leipomiseen niinkuin yleensä :D Saakohan 1-vuotiaan antaa maistaa simaa? Mulla itsellä jotenkin sellainen kuvitelma, että ei, mutta en sitten tiedä. Mitä mieltä te olette? 

Me aiotaan myös mennä neidin kanssa vappumarkkinoille, jotka järjestetään joka vappu täällä meillä päin. Tosin en vielä tiedä onko markkinat perjantaina vai lauantaina, mutta eipä kai sillä väliä ole. Evelynkin saa sitten taas valita itselleen vappu ilmapallon. Viime vuonna Evelyn sai sellaisen HelloKitty tikku ilmapallon, mutta tänä vuonna mä ajattelin olla hurja ja ostaa neidille ihan kunnon folio ilmapallon narulla.

Me oltaisiin kovasti Aleksin kanssa haluttu vuokrata meille jostakin vapuksi mökki, mutta eipä me sitten kuitenkaan koskaan sitä vuokrattu. Luulen kyllä, että vapuksi olisi ollut muutenkin mökkeihin kamala tungos ja ei oltaisi edes mökkiä saatu ellei oltaisi sitä varattu jo todella etukäteen. Oisi ollut ihana krillailla mökillä ja herätä siihen, että ikkunasta näkyisi järvi ja linnut toivottavasti visertäisivät kauniisti. No mutta se siitä vappu unelmasta :D Meillä on sunnuntaina myös mun pikkuveljen eli Evelynin sedän 8-vuotis syntymäpäivät, joten sinne käy matka sunnuntaina.

Meinaatteko te viettää vappua ja miten teillä sitä vietetään? Onko teidän perheillä joitakin tiettyjä vappuperinteitä?

                                                           <3 -Riikka

2 kommenttia:

 1. Oi, teidän Vappu kuulostaa kivalta!
  Me täällä päätettiin mennä koko perheen voimin torstaina pikkuisen kiertämään vapputoria, jonka jälkeen mennään tivoliin. Mamma vaunuttelee tivolissa sitten meidän tytsyn kanssa ja minä lupasin miehen kanssa mennä pikkusiskojeni (7vuotias ja 11 vuotias) seuraksi laitteisiin :) Perjantaina sitten veljeni ja hänen puoliso tulee meille syömään ja kahvittelemaan Vapun kunniaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä kun saan toteutettua kaiken ja otettua kuvia päivältä niin kaikki on hyvin :))

   Noniin teillä onkin sitten huimaa menoa vapuksi suunniteltuna :D Pitäkää kivaa!!

   Toivottavasti vappuna säät sallisi :)

   Poista