sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Vappu! (torstai ja perjantai)

Mäpä ajattelinkin tehdä nyt vähän erilaisen postauksen, jossa kerron meidän vapusta kokonaisuudessaan päivä päivältä. (Postauksesta saattaa tulla pitkä, varoitan etukäteen).

Aloitetaan siis

Torstaista:

Torstai aamuna heräsin todella väsyneenä noin kahdeksan aikaan. Evelyn oli valvottanut mua puoli yhteen saakka yöllä. Neiti on alkanut aina silloin tällöin heräämään kesken yöunien noin tunnin-kahden tunnin nukkumisen jälkeen kamalaan itkuun ja raivoamiseen, joka jatkuu niin kauan, että nostan tytön sängystä ja laitan hänet mun rintaa vasten. Hän ei anna mun laskea itseään takaisin sänkyyn vaan pitää tiukasti musta kiinni. Pari kertaa olen ottanut Evelynin nukkumaan ja rauhoittumaan mun viereen päälleni ja siihen tyttö yleensä rauhoittuukin. Ihan kamalia kyllä tälläiset yöt niin neidille kun mullekkin!

Luin netistä, että tälläisiä "kauhu-unia" saattaa esiintyä 1-6-vuotiailla. Minulla itsellä oli samanlaisia pienenä ja muistan edelleen ne kamalat unet, tosin itse olin silloin jo 5-vuotias. Täytyy toivoa, että nekin menisivät Evelynillä ohitse ja hän voisi rauhallisin mielin nukkua taas omassa turvallisessa huoneessaan.

No nyt vähän jo poikkesin aiheesta. Elikkä aamusta lähdettiin 11:00 bussilla katsastamaan vapputoria, joka ei kyllä ollut mistään kotoisin ainakaan vielä tänään. Siellä oli vain pari kojua ja niimpä lähdettiinkin sitten kahville Minnan ja Miron kanssa. Kahvittelujen jälkeen käytiin katsomassa josko Tigerissä olisi serpentiiniä, mutta sieltä tarttuikin mukaan vain nämä ihanat tiikerin korvat ja häntä Evelynille. Neiti piti innoissaan korvia päässä, niinkuin kuvassa näkyy :D


Even päikkäri aika lähestyi ja me lähdettiin hipsimään bussiasemalle päin odottelemaan bussia. Aleksi ehtisi juuri soittamaan mulle, että pääsi töistä ja tulisi hakemaan meidät. Kotona laitoin tytön päikkäreille ja tein meille ruokaa sillä välin kun Aleksi korjasi meidän pihalla autosta yhtä osaa.

Neiti heräsi päikkäreiltä noin kello: 16:30. Syötettiin Aleksin kanssa neiti ja lähdettiin pikaisesti kauppaan ostamaan maitoa ja leipää ennen kuin kello oli kuusi ja kaupat menivät kiinni :D Hetken aikaa oltiin myös keinumassa ja liukumäessä neidin kanssa.

Loppu illasta lähdettiinkin viettämään vappua vielä meidän ystäville. Evelyn pääsi leikkimään ystäviemme lapsien kanssa ja kävi mun siskon kanssa myös saunassa ja suihkussa. Nyt vihdoin ollaan kotona. Evelyn nukkuu, mä makaan jo sängyssä ja Aleksi on vielä suihkussa. Kohta voisi itsekkin käydä nukkumaan, jotta jaksaa taas huomisen päivän olla pirteänä.

Huomiselle suunnitelmissa varmaankin vapputoria ja ystävien + lapsien kanssa krillailua :)



 Perjantai:

Huomenta :) Kello on kahdeksan aamulla ja meidän viime yö on mennyt loistavasti. Neiti on nukkunut koko yön heräämättä kertaakaan. Itse ehkä nukuin hieman huonosti, mutta se ei haittaa. Evelyn ja Aleksi nukkuvat vielä ja mä ajattelin kirjoittaa tänne nyt tämän pätkän, ennenkuin he heräävät :)

Lähdettiin käymää  vapputorilla ja tottaki mä unohdin ottaa kameran mukaan torille :( Noh tästä ei nyt tule sitten ihan niin kuvallinen postaus kun ensin ajattelin.

Vappuilmapalloa me ei neidille ostettukkaan (vaikka tarkoitus oli), koska hän on edelleen niin ihastunut tuohon viime vapun HelloKitty ilmapalloon, että ajateltiin Evelynin pärjäävän sillä. Seuraavana ja sitä seuraavana vuonna (jne..) saa taas ostella palloja riittämiin :D Vapputori oli aika samanmoinen kun aina. Paljon oli ruokakojuja, lakukojuja, ilmapallojen myyjiä ja joitakin muitakin kojuja.


Tällä hetkellä mä otan lepiä sohvalla kun sain juuri Evelynille tehtyä ruuan ja syötettyä hänet. Hetken päästä täytyykin jo lähteä abc:lle ostamaan krillaustarvikkeita (toivottavasti niitä on jäljellä) ja sitten suunnata kohti Nurtsia ystävillemme krillailemaan.




Evelyn ehtii varmasti nukkumaan autossa päiväunet ajo matkalla, jonka jälkeen otetaankin välipalaa ja laitetaan lapsukaiset leikkimään pihalle kuravaatteiden kera!

Pahoittelen tätä tylsää melkein kuvatonta postausta, en taaskaan ottanut kameraa mukaan meidän ystäville, joten sain pyydettyä Juliaa kuvaamaan Evelynistä pari kuvaa kun hän pääsi tälläiseen autoon istuskelemaan.

Meillä oli todella kiva päivä ystävillämme. Krillattiin, katsottiin jääkiekkoa, leikittiin lasten kanssa, ulkoiltiin ja syötiin tietenkin :)


Mitenkäs teidän vappunne meni kokonaisuudessaan?

                                                                   <3 -Riikka


4 kommenttia:

  1. Evelyn on kyllä niin mahdottoman suloinen tyttö.♥ Kivalta kuulostaa teidän vappunne. :)
    Me ulkoiltiin, syötiin (liikaa) munkkeja, nautittiin olosta perheen kesken ja puhallettiin läjä ilmapalloja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, onhan se valloittava♡

      Nam munkkeja, mua harmittaa kun sain vaan yhden vappumunkin ja sekin oli teboililta :D Piti itse tehdä mutta en ehtinyt mussään välissä :D Tosin kävin vaa'alla ja olin lihonut kaksi kiloa APUA! Pakko kai alkaa vähän katsomaan mitä kaikkea suuhun laittaa kun paino oli kiertynyt alle viikossa :'D

      Poista
    2. Kiva, että teidänkin vappu sujui hyvin :)

      Poista
    3. Kiva, että teidänkin vappu sujui hyvin :)

      Poista