keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Sairastuvalta taas terve! (Lapsimessuista myös asiaa).

Meillä ollaan taas kipeinä tai no onneksi jo toistaiseksi parempaan päin! Lauantaina mä sain jonkun aivan järjettömän kamalan flunssan, nenä vuosi kuin joki ja mulla oli aivan kamala olo. No sunnuntaina sitten mulla ei herätessäni ollut enään kun vain ihan hieman tukkoinen nenä. Epäilin sitä ekaksi allergiaksi, mutta tuskin se sitä oli :D 


Nyt sitten su-ma välisenä yönä meidän neidille nousi 39.1 asteen kuume ja samalla kaavalla kuin äidillä aivan kamala flunssa. Tiistaina tyttö kuitenkin alkoi olla jo oma itsensä, eikä kuumetta tai nenän vuotamista enään edes ollut :0 Mistähän tämä näin nopea kuumeflunssa tauti iski ja miten se loppui kuin seinään?.


Nyt kai pitäisi koputtaa puuta (*kopkopkop*). Toivotaan, että me tytön kanssa pysyttäisiin nyt terveenä, jotta päästäisiin lähtemään joko perjantaina tai lauantaina lapsimessuille, jonne meillä on jo liputkin. 

Jouduin siirtämään mun neuvolalääkäri aikaakin perjantaille klo: 11:00, joten saattaapi olla ettemme Evelynin kanssa pääsekkään perjantaina lähtemään lapsimessuille neidin mummipuolen,sedän ja mun oman mummipuoleni kanssa :/ Lauantaina tosin joutuisin mennä messuille yksin, ellei Aleksi haluaisi tulla mukaan tai ellen saisi jotakin kaveria lähtemään meidän kanssa. Mulla kun on kaksi lippuakin messuille. Mutta mä kyllä olen päättänyt, että menen neidin kanssa sinne vaikka vain kahdestaan, jos en saa ketään mukaan.


Kuinkas moni teistä mun blogin lukijoista on menossa lapsimessuille? Oletteko jo päättäneet, mitkä kaikki messualueet aiotte kiertää ja kenen kanssa olette lähdössä? Niin ja mikä päivä, jos vaikka sattumalta törmäiltäisiin siellä väkipaljoudessa.

Mä haluaisin ainakin mennä käymään Petexpossa Evelynin kanssa. Luulen, että neiti olisi enemmän kuin innoissaan siellä katselemassa eläimiä. Muistaakseni Petexpo on vain la-su siellä, joten jos me nyt päätetäänkin mennä perjantaina niin taitaa meiltä jäädä se messualue välistä :/ No mutta se nähdään sitten kun ollaan meidän molempien vointien kanssa vähän viisaampia :)

Hauskaa keskiviikko päivää kaikille!

                                                                       <3 -Riikka

12 kommenttia:

 1. tosi harmi toi teiän flunssa :( ja hei me ollaan menossa messuillee et tuu vaikka meiän kaa jos ei muuta kaverii löydy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta.. Musta tuntuu, että ollaan koko aika jossain taudeissa :/ Mikäs päivä ootte menossa ois tosi kiva vihdoin nähdä :)

   Poista
  2. lauantaina mennään kun treffataan samalla muita elokuun mamma ryhmäläisiä. laitetaan vaikka facessa enemmän viestiä siitä jos nähtäis :)

   Poista
  3. Okei kiva juttu, mekin siirretään se sinne lauantaille, koska ne keiden kanssa meidän piti mennä on myös kipeänä :/

   Poista
 2. Höh, nyt on ollut kauheesti erilaisa flunssia liikkeellä. :/ Toivottavasti pääsette messuilemaan ja jos tuutte lauantaina ja satut näkemään mut niin tuu nykäseen hihasta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ja ihmetyttää, et miten se meni niin nopeesti kuitenkin ohi. Ettei vaan tulis pahempana takasin parin päivän päästä.. Juu mäpä tuun kunhan vaan tunnistaisin sut :D Mua saa myös tulla moikkaamaan, mun pärstästä ollu blogin puolella niin paljo kuvia, että varmasti tunnistaa :'D

   Poista
  2. Hih, tuun nykiin hihasta jos nään. :) Musta ei ookkaan ollu aikoihin blogissa kunnon pärstäkuvaa, ellei jossain masukuvassa samalla näy. :)
   mulla on se nimikyltti rinnassa jossa lukee blogin nimi. :)

   Poista
  3. Mäkin niin haluisin sellasen, mut mulla ei oo :/

   Poista
  4. Jos sitten ens vuonna. :)
   Mutta katsotaan jos toisiimme törmäillään siellä väenpaljoudessa. :D

   Poista
 3. Oon ennenkin eksynyt blogiisi, mutta nyt sain painettua liity lukijaksi nappulaa :)

  VastaaPoista