maanantai 13. huhtikuuta 2015

Lapsimessut 2015 lauantai.

Me tytöt lähdettiin lauantaina messuilemaan Pasilaan. Meidän oli Evelynin kanssa tarkoitus mennä klo: 10:00 junaan, mutta ylläri pylläri myöhästyttiin siitä. Syy ehkä tälle oli se, että neidin tutti jäi kotiin ja mä jo valmiiksi tiesin, ettei reissusta päiväunien osalta tule mitään ilman neidin rakasta tuttia. Niimpä jouduttiin kääntymään takaisin. Onneksi Aleksi muisti tutin kotiin jäämisen, ennenkuin me oltiin junassa :D

Päästiin kuitenkin lähtemään 10:23 junalla Pasilaan. Tyttö sai ekaa kertaa istua ihan itse penkillä minun vieressäni. Välillä minun kielloista huolimatta noustiin seisomaan penkille.



Junassa istui meidän takana noin mun ikäinen poika, jolle Evelyn kovasti penkkien välistä hymyili flirttailevasti. Minä äitinä koitin saada tyttöä istumaan nätisti kuikkimatta sinne taakse :D Noh poika jäi sitten Tikkurilassa pois ja käveli meidän ikkunan vierestä niin tottakai Evelyn hymynaamalla vilkutteli täysiä pojalle.. Siinä kyllä jo repesin itsekkin ja tätä kyseistä poikaakin kyllä nauratti. Kuinkahan Evelyn noin pienenä tunnisti saman pojan vielä, kun kuitenkin ihmisiä jäi Tikkurilan asemalla paljon pois? :D

Perillä Pasilassa oltiin noin klo: 11:00 ja asemalta käveltiin sitten messukeskukselle. Monien puhelin soittojen jälkeen löydettiin Nea, Jere ja tytöt eräästä ravintolasta, jossa käytiin syömässä. Sen jälkeen lähdettiinkin neidin kanssa kiertelemään paikkoja.


Messut olivat kyllä hurjan isot ja porukkaa oli pilvin pimein. Ehkä jopa mielestäni hieman ahdistava kokemus siellä väenpaljoudessa olla yksin tytön kanssa. No jokatapauksessa kierreltiin kojuja ympäri ämpäri ja käytiin maistelemassa ilmaistuotteita. (En ihan oikeasti ehtinyt ottamaan yhdestäkään kojusta kuvaa :( No onneksi niitä näkyy sitten muiden bloggareiden blogeissa sitäkin enemmän :))


Me evelynin kanssa ihastuttiin ikihyviksi näihin maaliskuussa kauppoihin ilmestyneisiin välipalajuomiin. Näitä on kolme eri makua ja kyllä ainakin tuo ensimmäinen jota maistettiin oli mieluisaa.



Käytiin myös katsomassa muumipeikkoa ja pikkumyytä, mutta Evelyn raukka vaan itki ne nähdessään. Oisvatko ollut liian isoja tai jotakin? Tai sitten neiti vain hermostui kun oli juuri herännyt päikkäreiltä ja minä vein hänet isojen otusten luokse :D PetExpokin ehdittiin kiertämään ja katselemaan koiria ja siilejä. Koiria neiti kävi silittelemässä innoissaan ja katsottiin myös eräs collie esitys, joka oli mielestäni hyvä.



Kuvia en oikeastaan kerinnyt paljoa napsimaan, mutta päivä kuitenkin kokonaisuudessaan oli onnistunut. Seuraavana vuonna mennään kyllä varmasti uudestaan. Ehdin jo Aleksillekkin sanoa, että hän saa olla seuraavana vuonna mukana ja eipä tuo laittanut vastaan :)

Kyllä raskauskin verotti varmasti osansa, koska kun pääsin vihdoin illalla kotiin niin mua väsytti kyllä ihan järjettömästi ja jalat huusivat hoosiannaa, Seuraavana aamunakin oli vielä niin kipeän ja turvonneen tuntuiset jalat, että olin ihan varma etten pääse nousemaan edes sängystä ylös, saatika lähtemään Evelynin kanssa lupaamalleni tivoli reissulle.

                                                                  <3 - Riikka

2 kommenttia:

  1. voi Eve oli niin ressu kun näki muumit :') kiitos reissusta! pitää nähdä joskus vähän rauhallisemmassa ympäristössä :D

    VastaaPoista