tiistai 14. huhtikuuta 2015

Maanantain puistoreissu ja keskiviikon kuulumiset.

Maanantaina oli ihana päivä, aurinko paistoi, mutta kuitenkin oli hieman tuulista. Sen kunniaksi me tytöt lähdettiin puistoilemaan meidän lähipuistoon. Oli meillä toki yksi poikakin mukana nimittäin Miro!

Evelyn oli aivan innoissaan kun pääsi taas ensimmäistä kertaa tänä keväänä kunnolla temmeltämään sinne. 


Neiti tykkäsi kovasti tuollaisesta ihme kiikusta. Hän keksi aivan itse miten tämä toimii ja kiikuttelikin itseään tuollainen hassu virne naamalla :D


Liukumäki oli myös tosi jees. Evelyn halusi laskea koko ajan mäestä vain uudestaan ja uudestaan. Yritin opettaa neidille, että liukumäkeen kiivetään rappusten kautta, mutta se nyt ei ihan mennyt perille :D Evelyn nimittäin koitti kavuta mäkeen koko ajan itse, sen kohdan kautta mistä mäkeä pitäisi liukua. Noh mulle jäi sitten aina se nosto tehtävä, jotta hän pääsi laskemaan mäen ylhäältä saakka.Keinuja puistossa ei vielä valitettavasti ollut, joten keinumisen kokeilu saa jäädä ensi kertaan. Saa nähdä onko tyttö edelleen yhtä innoissaan keinumisesta kuin viime vuonnakin.

Olisin halunnut mennä neidin kanssa puistoon myös eilen, mutta se vähän jäi kun ulkona muuttui ilma niin kylmäksi ja vähän väliä satoi joko räntää tai rakeita. En viitsinyt lähteä kastelemaan neitiä puistoon, kun hän juuri oli kipeänäkin. Toki oisihan hänellä ollut kuravaatteet, mutta mä olisin ainakin kastunut. 

Tänään meidän oli tarkoitus lähteä kahville mun serkun ja hänen poikansa kanssa, mutta poitsulla nousi kuume, joten lähtemisestä ei oikein mitään tullut. No joka tapauksessa meidän on kuitenkin Evelynin kanssa suunnattava tänään keskustaan, koska mulla on aika Osuuspankkiin vaihtamaan pankkia Nordeasta. Mulle riitti lopullisesti tuo Nordean sähläys. Milloin rahaa tuli tuntemattomasta syystä lisää tilille ja milloin sitä lähti tililtä. Kaikki pyhät sekoittavat aina koko pankin ja saa miettiä toimiiko kortti ennenkuin he saavat asian korjattua monien päivien päästä. En ala itse riskeeraamaan, jos pitäisi käydä kaupassa ja yhtäkkiä tili näyttääkin nollaa vaikka rahaa pitäisi olla riittävästi kaikkeen.


Nyt mä yritän keksiä jotakin tekemistä itselleni vielä siksi aikaa kun Evelyn herää yöunilta. Viettäkääpä mukava päivä ja toivottavasti siellä päin on lämmintä. Täällä nimittäin ilma on edelleen kolea.


                            ♡ -Riikka
                             

2 kommenttia:

 1. Oih, Evelyn näyttää näissä kuvissa niin suloiselta!
  Me ollaan yritetty myös käydä vauvuttelemassa ulkona joka päivä (täältä löytyy siis seitsemän viikkoinen tyttönen) mutta tuo sää kyllä inhottavasti vaihtelee jatkuvasti... Kun lähtee ulos niin voi olla ihan aurinkoinenkin keli mutta matkalla se usein vaihtuu pilviseksi ja lopulta tulee märkiä rättejä taivaalta :D No mutta eiköhän se tästä muutu kun kevät menee pidemmälle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Harmi vaan, että joudun ottamaan kuvia rikkinäisellä kännykän kameralla kun en jaksa tota järkkäriä aina joka paikkaan raahata :D

   Jep. Ekaksi on lämmin ja seuraavana päivänä saakin jo jäätyä. Vaikea pukea päälle sekä itselle, että lapselle. Teilläkin vielä noin pieni, niin varmasti hankalaa pukea kun ei osaa vielä sanoa onko kylmä tai kuuma.

   Poista