perjantai 13. maaliskuuta 2015

Tämän päivän höpötykset!

                                                                     Moikka!

Ulkona on tänään ollut jo tähän mennessä aamupäivää niin ihana ilma, että se oikeen kutsuu mua ulos auringon paisteeseen tepastelemaan Evelynin kanssa. Meidän mittari näyttää tällä hetkellä +3 astetta, mutta iltapäiväksi tänne meille päin on luvattu +7 astetta IHANAA!

Evelyn nukkuu vielä omassa huoneessaan ja kello on tällä hetkellä 10:30, pitäisiköhän mun käydä herättelemässä tyttö aamupalalle ja vaipan vaihtoon, jotta me iha oikeasti päästäisiin nauttimaan tuosta ilmasta?
En vielä tiedä pitäisikö meidän lähteä keskustaan päin käppäilemään vai keksitäänkö jotakin muuta. Aleksikin on tällä hetkellä koulussa, joten aikaa tässä olisi vielä sinne neljään saakka tehdä jotakin.

Aamusta etsin neidille heti hänen aurinkolasit ja aurinkovarjon rattaisiin. Ne löytyivätkin jostakin syystä mun vaatekaapin perukoilta kaikkien tavaroiden takaa :D Saa nähdä osaako Evelyn jo nyt pitää aurinkolaseja, viime kesänä niitä ei suostuttu pitämään päässä hetkäkään!
Haluisin niin kovasti laittaa Evelynille jo tuonne ulos välikausihaalarin, mutta nyt en kyllä uskalla, koska meillä oltiin tämä viikko kipeänä. Ehkä me mennään sillä toppapuvula vielä, vaikka lämpöasteita jo onkin. Täytyy vaan laittaa puvun alle vähemmän vaatetta, jotta tyttö ei läkähtyisi. Sekään ei ole hyväksi, jos ensin tulee kuuma ja sitten vaatteet riisuessa kamalan kylmä. Rakastan aurinkoisia ja lämpimiä päiviä, mutta silti mua ärsyttää suunnattomasti kun en osaa pukea Evelyniä enkä itseäni oikeanlaisiin vaatteisiin. 

Nyt mä kuitenkin menen herättämään Evelynin ja me lähdetään suuntaamaan jonnekkin päin kun ollaan valmiita.

                                               Ihanan keväistä päivää kaikille!

                                                                     <3- Riikka

4 kommenttia:

 1. Meillä on menty jo parisen päivää keväisemmissä vaatteissa, onneksi en oo kaikkia talvitamineita kumminkaan piilottanu kun sisko kerto takatalven kuulemma yllättävän : D

  P.s. Haastoin sut mun blogissa, käy kurkkaan jos innostut mukaan : )

  http://littlemoregirlythings.blogspot.fi/2015/03/the-liebster-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en vielä uskaltaudu ku Evelynkin oli juuri kipeenä :D Ja joo kuulemma on pakkaset tulossa takasin seuraavalla viikolla. Saa nähdä :D

   Mä oonkin joskus tehnyt ton haasteen, löytyy jostakin näiden mun blogi kirjoitusten uumenista. En tiedä oliko ihan samat kysymykset, mutta kuitenkin sama idea :D

   Poista
 2. sellanen kätevä välipuvun alle laitettava fleece haalari on ollut meillä kovassa käytössä :) tosta aurinkolasi kuvasta tulikin mieleen, että täytyis pojalle hankkia arskat.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin uskaltauduin laittamaan tytölle tänään vk haalarin kun oli 11 astetta lämmintä. Tungin alle kunnon fleece jumpsuitin ja voi luoja se oli virhe. Päästiin vähän matkaa vain eteenpäin niin mun oli pakko ottaa se neidiltä pois ja laittaa sinne vaan pelkkä huppari ja housut, oli nimittäin tyttö sen verran kuumissaan :D

   Aurinkolasit on kyllä ihan hyvät noilla ilmoilla. Tosin ne ei meinaa päässä pysyä kun Even nappinenä ei suostu pitämään niitä ylhäällä :D En myöskään halua autinkolaseja, joissa on se remmi takana, koska ne painaa kasvoihin ilkeän jäljen.

   Poista