maanantai 9. maaliskuuta 2015

Sairastuvalta terveisiä.

                                 Heippa!

Evelyn on ollut eilisestä saakka kipeänä. Kuume on huidellut melkein 39 asteessa. Raukka on ihan posket punaisena täällä ja kaipaa haleja minkä kerkiää. Mua niin säälittää toinen kun en pysty auttamaan.

Mistä lie kuumekkin yhtäkkiä pamahti päällensä. Sunnuntai aamuna neiti heräsi yskäänsä ja aivasteluun. Tosin nuhaa hänellä ei kyllä ole. Hampaita tulee kokoajan lisää, joten voisi olla kyse siitäkin. Neidillä ei kyllä koskaan ennen ole hampaiden tulosta noussut kuume, joten saa nähdä. Yskä jos tuosta pahenee tai muuten olo heikkenee niin käydään kyllä lääkärin vastaanotolla.

Lääkettä olen antanut ja aina on onneksi kuume hieman laskenut ja neiti ollut taas hetken oma itsensä. Päikkäreitä tyttö haluaisi nukkua vähän väliä ja niin on tehnytkin.

Ruoka ei maistu, mutta onneksi maito ja vesi menee hyvin alas. Välillä koitetaan syödä puuroa tai banaania, mutta siitäkään ei oikein mitään meinaa tulla.

Onneksi meillä on netflix niin saan hetkeksi tytön rauhoittumaan aloilleen, että kuumekkin laskee. Evelyn tykkää katsoa halinalleja ja näin kipeänä ollessa mä sallin sen kyllä. 

Nyt vain toivotaan, että viimeistään seuraavalla viikolla oltaisiin kaikki terveitä ja tietenkin aikaisemmin jos mahdollista.

Mä en tiedä kuinka pystyn tällähetkellä teille kirjoittelemaan tänne kun olen päivisin yksin neidin kanssa Aleksin ollessa töissä, joten sen aikaa kun Evelyn on kipeä saatta blogi hiljetä hetkeksi. 

Hauskaa viikkoa kuitenkin teille kaikille lukijoilleni ja pitäkäähän vielä hyvin päällä vaatteita tuolla ulkona, ettei influenssa iske!

                           ♡ - Riikka

2 kommenttia: