sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Evelynin välikausiasusteet.

Nyt perehdytäänkin Evelynin välikausi-asusteisiin, koska enään ei ole paljon matkaa siihen, että lumet sulaa maasta kokonaan ja siihen, että on aika pakata talvivaatteet taas varastoon. Joten nyt olisi hyvä aika kirjoittaa neidin välikausiasusteista teille.

Evelynillä on kaksi eri välikausihaalaria, joista mä en todellakaan ole varma meneekö tuo toinen enään edes päälle. Uusi välikausihaalari kuitenkin odottaa henkarissa jo käyttäjäänsä.


Molemmat näistä välikausi haalareista ovat Jonathanin haalareita. Tämä vihreä välikausi haalari on kokoa 74 cm, mutta on mun mielestä vähän suurempi kooltaan mitä luvataan, joten tsägällä se saattaisi vielä meidän neidille mennä. Tämä toinen Jonathanin haalari taas on 80 cm, jonka luulen menevän nyt ellei jopa ole vielä vähän isokin. Varmasti tulee tänä keväänä käytettyä enemmän tätä uutta 80 cm:stä haalaria kun tuota vihreää, joka oli jo Evelynillä viime syksynä päällä.


Lenkkareita neidillä on neljät kevääksi. Tosin suurin koko noissakin kaikissa kengissä muistaakseni oli 23. Tällä hetkellä neidille menee kengän koko 20-21. On taas vara valita haluaako converset vai adidaksen nasu lenkkarit vai onko jokin muu vaihtoehto parempi. Me ollaan saatu kenkiä vinopino mun kummitädin lapsilta, koska heille ne ovat jääneet pieneksi.Hattuja ja lapasia löytyy myös erilaisia. Täytyy katsoa mikä asuun milloinkin sopii. Kaikkia lapasia ja hattuja en edes tähän postaukseen läytänyt, mutta eiköhän ne ajan mittaan tuolta kaapin perukoilta löydy.Kuravaatteet käytiin hommaamassa Evelynille perjantaina. Jasper juonior-liikkeessä oli juuri sopivasti kaikista kuravaatteista -30 % ja -50% alennukset. Evelynillä oli jo valmiiksi kurahousut, joten meidän ostettavaksemme jäivät sadetakki, kurahanskat ja kumisaappaat. 
Mun silmään iski heti tämä ihana pinkki pallo sadetakki, muistan joskus kun meinasin ostaa neidille samanlaisen toppahaalarin, mutta vain keltaisilla palloilla. Niimpä me ostettiin nyt sadetakki saman kuosisena. Löydettiin myös pinkit kurahanskat, vaaleanpunaiset sormikkaat ja nämä aivan ihanat Jonathanin kumisaappaat, jotka maksoivat vain 15 euroa. Yhteensä ostoksiin taisi mennä noin 38 euroa. Ei todellakaan paha! Ilman alennuksia olisi mennyt varmasti enemmän rahaa.

Jokos te olette hommanneet välikausi asusteet lapsillenne ja kai olette muistaneet ostaa itsellennekkin kumisaappaat tuonne loska- ja vesi keleille :)?


                                                                     <3 -Riikka

2 kommenttia:

 1. Meiän ei varmaan pahemmin tarvii ostella vaatteita tytöille tänäkään keväänä. Jeren puolen suvussa on ihan älytön määrä lapsia ja saadaan kasseittain tyttöjen vaatteita, jopa belgiassa asuvalta sedän tytöltä saakka :D Mutta ihania vk- vaatteita teiän typyllä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä tosi ihanaa, että sukulaisilta saa vanhoja vaatteita. Pikkusilla ei kuitenkaan kauan ehdi pitämään tietyn kokoisia vaatteita kun kasvavat niin nopeasti.

   Haha aijjaa :D postittaako ne niitä vai tuovatko?

   Kiitos :) Mäkin pidän noista, varsinkin tuosta sadetakista!

   Poista