keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Evelynin kanssa lääkärissä.

Noniin tämä päivä onkin ollut meillä jo hieman parempaan päin. Evelynillä ei ole ollut kuumetta tänään ollenkaan ja nyt jo saatiin hänet nukkumaan. Täytyy toivoa, että päästiin tälläisellä neljän päivän kuumeilulla ja Evelyn olisi huomenna jo terveenä tai siis ilman kuumetta edes. Kamalaa katsoa kun toinen on niin kipeä, ettei jaksa oikeastaan tehdä mitään. Ei ole todellakaan mitään "vain sanomista", että kun oma lapsi on kipeänä niin itselläkin tuntuu ihan sydämessä saakka kipu!

Tänään kuitenkin käytiin Mehiläisessä näyttäytymässä neidin pahan yskän takia. Tyttö oli ensin niin iloissaan kun pääsi odotustilaan leikkimään ostoskärryillä, mutta huutohan siitä tuli kun lääkäritäti kutsui sisään, vaikka täti olikin todella mukava ja asiansa osaava lastenlääkäri. Evelyn ei ole koskaan pelännyt lääkäreitä tai lääkärissä käyntejä, mutta nyt on joku pelko ilmeisesti tullut :/. Neidille tehtiin ihan perus tarkastus. Keuhkot kuunneltiin sekä rinnan, että selän puolelta. Hieman oli limaisuutta havaittavissa, muttei kuitenkaan keuhkoputkentulehduksesta onneksi ollut kyse. Korvat olivat myös puhtaat *huokaisee helpoituksesta*. Lääkäri kuitenkin varmuuden vuoksi laittoi meidät vielä pika crp:hen, jotta nähtiin varmasti, että Evelynillä oli kaikki hyvin.

Cerpin tulokset olivat alle 8 eli hyvät ja valkosoluarvo muistaakseni 6½. Eli kaikki oli hyvin. Diagnoosiksi saatiin jonkinlainen virus, mitä nyt kuulemma on liikkeellä. Nyt vain lepoa neidille ja katsotaan onko huominen päivä jo hieman parempi. Lääkkeikisi mukaan saatiin kipulääkettä ja Ventolinea avaamaan keuhkoja tarvittaessa.

Evelyn sai mukaan myös tälläisen ihanan liskon verikokeen ottajalta :D Meillä on jo samanlainen, mutta oranssi, Siltä Evelyn on kyllä pienenä purrut hännän rikki.                                                                    <3 -Riikka

2 kommenttia: