torstai 5. maaliskuuta 2015

Päivä Villen viidakossa.

Me oltiinkin tänään päivä Villen viidakossa Evelynin, Minnan ja Miron kanssa.

Päätettiin alku viikosta Minnan kanssa, että nyt kun Evelyn ja Miro alkavat olla jo sen ikäisiä, että joka paikkaan on päästävä riehumaan ja kiipeilemään niin mikäpä olisikaan parempi paikka kun Villen viidakko?.

Tämä paikka on siis samantapainen kun Hoplop, mutta ehkä hieman pienempi ja niin sanotusti vauvojen puolella oli ainoastaan ihan minikokoinen pallomeri ja jotakin juttuja missä voi istua.Mentiin paikalle jo kello 11:00, mutta meidän yllätykseksi paikka aukesikin vasta 12:00. Niimpä me ajateltiin pistää lapsoset päiväunille, koska kumpikin oli niin väsyneitä. Itse mentiin Mäkkäriin siksi aikaa läskeilemään :D (joo todella hyvä ruokavalio näin raskauden aikana, noh kerrankos sitä). Yleensä syön Mäkkärissä Bicmac-aterian, mutta tällä kertaa päädyin kokeilemaan MCfeastia. Nousi kyllä lemppariksi! Tosin nirsona otin tomaatin pois välistä :D


Päästiin kuitenkin noin puoli kahden aikaan perille Villen viidakkoon. Hetki viihdyttiin vauvojen puolella ja sitten lähdettiinkin testailemaan vähän isompien lapsien puolta. Evelyn ja Miro tykkäsivät todella paljon! Mun itseni oli kyllä hieman vaikea konttia pienessä ahtaassa paikassa perässä tämän jo aika ison masuni kanssa. Noh hyvin se kuitenkin meni.
Välillä käytiin Evelynin kanssa vaihtamassa vaippaa, syömässä, jossain ihme laitteissa ja karusellissä. Sen jälkeen tyttö juoksi taas uudestaan leikkimään :)).
Villen viidakko oli mun mielestä, ehkä vähän tylsä paikka mutta ainakin lapset tykkäsivät ja sehän on pääasia! Lisäksi saatiin yksi holhottava lisää kun joku 9-vuotias tyttö roikkui meidän perässä loputtomiin. Jospa seuraavalla kerralla päästäisiin ihan rauhassa vain omien lastemme kanssa telmimään.

Ainiin kyllä aika kovia hintoja pyydetään tuolla. Alle 3-vuotiaat maksoivat sisään klo: 13:00 jälkeen 6 euroa, vaikka eipä tuon ikäiset osaa vielä kamalan paljon siellä asioita tehdä saatika edes pysty. Yli 3-vuotiaat maksoivatkin jo 9 euroa. Onneksi me vanhemmat saatiin kuitenkin konttia lastemme perässä ilmaisiksi :D

Oli kuitenkin kaikin puolin mukava päivä ja ainakin oli tekemistä.

                             ♡ -Riikka
2 kommenttia:

  1. En oo kuullutkaan tollasesta paikasta. Näyttää kivalta! Ei toi mun mielestä oo kallis hinta, tai ite oon tottunut käymään fun parkin hoplopissa niin siinä on pakko ostaa lipou molemmille puolille ja kun yleensä mennään selkaselka porukalla et 4lasta ja 2aikuista niin sinne uppoo melkein 100 euroa. Huh.. täytyykin ite viiä helmi lähi aikoina jonbekin pitämään hauskaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää on näitä hyvinkään ihmeyksiä ::D Joo toi on jo kallista. Mä en ite vaa oo tottunu Hyvinkäällä tollasii hintoihin ku tää on tällänen tuppukylä :D Tosin tätä paikkaa ei oikeen osaa verrata hop loppiin, koska hoplop on super paljon isompi ja muutenkin hienompi paikka :D

      Poista