lauantai 21. maaliskuuta 2015

Lastenvahti ja lääkäri päivä.

20.3.2015

Tänään aamulla lähdettiin käppäilemään kaupungille päin Evelynin kanssa, koska lupasin mennä vahtimaan Miroa hetkeksi Minnan käydessä asioilla :)

Meillä menikin Even ja Miron kanssa mukavasti aika leikkiessä. Miro tietenkin teki mulle ylläri kakat ja mä pääsin ekaa kertaa vaihtamaan poikalapsen vaippaa. Voin sanoa, että mun mielestä oli kyllä niin paljon helpompaa kun Even kakka vaipan vaihtaminen, vaikka ei sekään vaikeaa ole :D (Kaikkia taas kiinostaa).
Eve oli super suloinen kun meni yhdessä vaiheessa halimaan Miroa oikein isoin halauksin. Harmiksi en ehtinyt saada kuvaa tapahtumasta :(

Tällä hetkellä istun sairaalan päivystyksessä aamulla alkaneiden selkä-, ja kovan vatsa kivun takia. Lääkekuurinhan sain erääseen tulehdukseen jo neuvolassa, mutta siihen ei kyllä neuvolan tädin mukaan kuulu selkä ja vatsakivut. Lämpöä mulla on ollut 37.3 astetta tämän päivän aikana ja olo siitä huolimatta todella kuumeinen. Saa nähdä laitetaanko mut kotiin vai löytyykö jotakin uutta. Tosin olen vasta kaksi päivää käyttänyt tuota lääkettä, joten sekään ei ole välttämättä auttanut vielä.

Nyt odottelen vaan, koska pääsen lääkärille ja kotiin.

21.3.2015

Heippa taas!

Eilen sain lähetteen täksi päiväksi uusiin tulehdusarvo kokeisiin ja ultraääneen. Kaikki oli hyvin ultrassa, multa sitten löytyikin pissatulehdus, jota on jo kolmena eri päivänä tutkittu, mutta ei muka kuitenkaan olla löydetty.

Nyt minulla menee kaksi eri lääkettä tulehduksiin ja voin vain toivoa, että ne alkaisivat tepsimään mahdollisimman pian. Nämä raskausajan vaivat ovat kyllä ikäviä..

Noh ainakin sain tietää nyt kaiken olevan kunnossa ja innolla jään odottelemaan huhtikuun rakenneultraa :)

                          ♡ -Riikka

2 kommenttia:

 1. mun mielestä poika lapsen vaipan vaihto on paljon hankalempaa kun tytön. Tai ei hankalempaa mutta pelkään niiden kiveksien kanssa etten vaan satuta :/
  ja voi ei, teitä nyt koetellaan noiden sairauksien kanssa. Paranemisia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha joo oon kanssa kuullu samaa kaikilta :D Mun mielestä se oli jotenkin iisiä kun sitä itseään ei ollu jalkoja myöten :'D

   Joo vaihteeksi taas täytyy toivoa, että alkais tästä taas helpottamaan niin pääsis elää normaalia elämää :)

   Poista