keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Neuvola-, ja neuvolalääkäri käynti rv 17+3.

                                                    Terveppä terve taas täältä :D

Eilen lupailin kirjoitella heti kun kerkiän ja yllättäen mulla oli nyt oikein sopiva rako tulla kirjoittamaan tänne kun Aleksi päätti lähteä Evelynin kanssa käppäilemään ulos. 

Tänään mulla olikin 17:sta viikon neuvola käynti. Noh ei mennyt taas ihan kun Strömssössä, mutta siitä silti selvittiin. Mieli on neukun jälkeen hieman maassa, mutta kyllä täältä taas noustaan ainakin toivottavasti.

Kävin alussa antamassa pissanäytteen neuvolan labraan ja sieltä sitten pääsinkin sisälle huoneeseen. Verenpaine näytti tällä kertaa oikein hyviä lukemia, paino oli noussut viime kerrasta noin 2 kiloa ja muutenkin kaikki oli kunnossa lukuun ottamatta pissanäytettä. Pissanäytteestä löytyi veri hiukkasisia, jotka eivät kuulemma sinällään tarkoita mitään pahaa. Noh minut kuitenkin ohjattiin lääkärille niinkuin kuuluikin. Aluksi höpöteltiin mukavia, jonka jälkeen minut pyydettiin tutkimus pöydälle.

Vauvalla kaikki hyvin. On erittäin liikkuvainen tapaus. Kädet ja jalat huitoivat taas minkä kerkesivät ja sydän pumppasi oikein hyvää tahtia. Taisi olla 150 kertaa minuutissa?? Yritettiin Aleksin kanssa niin kovin kurkkia kumpaa sukupuolta tämä tulokas olisi, vaikka mitä väliä sillä edes on? :D. Vauva oli masussa selkä meihin päin ja yhdessä vaiheessa vilautti peppua ja jalkoja oikein sopivasti. Arvatkaa vaan, nähtiin Aleksin kanssa jotain siellä jalkojen välissä, mutta heti seuraavalta katsomalta siellä ei enään mitään ollutkaan :D Se jää siis arvoitukseksi ainakin sinne parin viikon päähän rakenneultraan, onko meille tulossa poika vaiko toinen tyttö?! 

Seuraavaksi olikin sitten se ihanaakin ihanempi sisätutkimus... Multa otettii pari muutakin koetta ja niinhän siinä kävi, että tulehdus löytyi. En nyt tässä sen kummemmin siitä ala kertomaan. Sain kuitenkin 10 päivän lääkityksen, joten toivotaan, että tarpeeksi ajoissa se huomattiin. Kaksi päivää minulla onkin ollut aika kovia vatsa kipuja, välillä jopa pistänyt mut kaksinkerroin kun olen kävellyt. Huomenna mulla olisi varattu aika terveyskeskukseen, jossa vielä otetaan uusi pissanäyte ja katsotaan, ettei pissatulehduskin tullut vielä kaupan päälle. 

Nyt pari 17 viikon kuvaa masusta ja sitten mä lähden nauttimaan hetkeksi mun vapaa-ajasta jonnekkin muualle kuin tähän tietokoneen ääreen :) Miten musta tuntuu, että maha vain kasvaa ja kasvaa päivä päivältä suuremmaksi :`D                                                                      <3 -Riikka


5 kommenttia:

 1. Hei jäännin seurailemaan, meillä odotellaan vauvaa (toista) syksylle! :) Huomenna alkaa tv 14. :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiva juttu, tervetuloa :)

   Meillä ei sitten heitä paljon toisistaan tuo laskettu aika :)

   Poista
 3. Toivotaan että lääkitys lähtee heti tehoamaan.
  Kaunis masu sinulla.♥
  Täällä ootetaan ja jännitetään kuin kuuta nousevaa loppukuusta olevaa rakenneultraa.

  Laitoin sulle s-postia. Voitit blogissani olleen Bola-koru arvonnan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin kanssa toivon sitä. Olen niin huolestuvainen kaikesta pienestäkin.

   Kiitos :) Se on kyllä päässyt kasvamaan päivä päivältä isommaksi :)

   Niin joo sulla on kanssa se, joko jännittää kumpi tulee? Meillä on 2.4 rakenne ultra ja mua ainakin jännää jo kovasti :D

   Joo huomasinkin, ihanaa kiitos :)

   Poista