tiistai 25. elokuuta 2015

Kiirettä pitää..

Kyllä se vaan totta on, että mitä enemmän lapsia perheessä on, sitä touhukkaammaksi päivä tulee.

Mulla ei oikeestaan jää aikaa tehdä mitään omaa koko päivänä. Siksi en ehkä saakkaan kirjoiteltua teille enään niin useasti kuin ennen, ymmärrettäköön se.

Vauva on alkanut olemaan hereillä jo aika paljon ja sillon kun saan vauvan nukkumaan niin tottakai kaikki kotiaskareet kasaantuu päälle. Evelyn on yleensä myös hereillä sillon ja aika meneekin sitten hänen kanssa olemiseen. Onneksi Aleksi on vielä isyyslomalla.

Vauvasta on tullut kunnon tissitakiainen ja hän haluaakin roikkua tissillä jatkuvasti, niimpä siihenkin menee suurin osa ajasta.

Tänään onneksi pääsin vähän tuulettamaan ajatuksia ja sain lähteä ihan yksin käymään kirpparilla, Tokmannilla ja S-marketissa Aleksin katsoessa pikkuisia. Vauva olikin nukkunut koko mun kaupunki reissun ajan ja Evelynkin oli saatu päiväunille.

Sain jopa värjättyä VIHDOIN mun hiuksetkin kun uskaltauduin siihen vauvan syntymän jälkeen :) Tarkoitus oli saada hiuksista todella vaalean ruskeat, siis vähän sellaiset mitkä mulla olikin, mutta toisin kävi. Tämä väri jonka ostin olikin luultua tummempi ja nyt mulla on sitten tälläinen liukuväri tukka :'D (tässä kuvassa ei ehkä näytä siltä) Noh kai mä tähänkin totun.


Tällä hetkellä Aleksi on nukuttamassa Evelyniä, kun tämä meidän neiti otti vähän takapakkia nukkumisen suhteen. Itse sain vauvan juuri syötettyä ja nukutettua.. Jospa sitä omaa aikaa jäisi hetkeksi kun molemmat nukkuvat.

                               ♡ -Riikka

6 kommenttia:

  1. Täälläkin tahti blogin kirjoittelussa hidastunut kun kaikki aika menee tuota ihanuutta tuijotellessa.♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan varmasti♡ Teitä on vielä enemmänkin kun meitä :D

      Poista
  2. En usko että kukaan tällähetkellä sulta odottaakaan normaalia postaus tahtia, on nimittäin ihan ymmärrettävää että siellä on nyt hirveä tohina päällä ja täytyy saada arki tasapainottumaan :)
    Ja voi vitsit, mäkin oon ehkä menossa huomenna kaupoille tyttöjen kanssa(jos uskaltaudun) ja tarkoitus olisi ostaa hiusvärit :D Jotain vaaleanruskeaa mäkin havittelen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin :D Nyt onki oikeen vaalea buumi kaikilla :D Mä olisin halunnut tosta mun uudesta väristä paljon vaaleamman, mutta pakko tottua tähän :D

      Poista
  3. Ihanat hiukset! Ota vain oma tahti bloggaamiseen. Perhe menee kaiken edelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) jep, pakko on ollu hidastaa vähän tahtia, mutta en kyllä silti aio unohtaa blogia. Tää on rakas harrastus :)

      Poista