tiistai 4. elokuuta 2015

En varmasti tee!

Taas uusi haaste on käynnissä, joka kulkee nimellä "En tee". Itse bongasin haasteen Pahimpia on aamut -blogista :)

Haasteen tarkoituksena on siis kertoa mitä itse en tee:

* En pysty olemaan koko päivää yökkärissä.* En voi olla katsomatta googlesta aina kaikkea. Jos mulla on esimerkiksi maha kipeä, menen äkkiä googleen ja kirjoitan sinne vaikkapa "alavatsa kipu". Sitten sinne tulee kaikki mahdolliset taudit ja niistä sitten koitan päätellä mikä mulla on :D Tiedän ihan tolloa!* En voi olla pesemättä hampaita.* En voi olla tekemättä aamu rutiineja samalla kaavalla. Olen siis kaavoihin kangistunut tässä asiassa :D* En ole voinut syödä suklaata koko raskauden aikana, koska migreeni.* En osaa olla stressaamatta pienistäkin asioista.
* En voi olla ilman kaulakoruja.* En voi olla sanomatta Evelynille joka päivä kuinka häntä rakastan.* En voi olla käymättä blogissa joka päivä ainakin kerran.* En voi katsoa kerrostalon viidennestä kerroksesta alas.* En voi sietää sitä, että mulle ei vastata puhelimeen sillon kun soitan.* En pidä paikoista, jossa on kamalasti ihmisiä ja hirveä melu.* En voi lähteä kotoota, jos en ole tarkistanut, että kaikki levyt, kahvin keitin ja valot ovat kiinni.


Siinäpä noita olikin jo ihan tarpeeksi taas kerrakseen. Oli ehkä osittain hieman vaikea keksiä, mutta kylläpä nuo sitten tuolta tuli kun oikein mietti :D Tähän haasteeseen voi osallistua kaikki halukkaat, erikseen en tällä kertaa ketään ala haastamaan :)

                                                                    <3- Riikka

8 kommenttia:

 1. Oli kiva :)
  Mutta kamalaa että oot ollu noin kauan syömättä suklaata!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aijjaa :D Arvaa mitä tuskaa, varsinkin kun en oo syöny edes suklaa keksejä, en juonut kaakaota jne. Kaikki suklaa tuotteet pois käytöstä :D

   Poista
 2. Tämmönen voiskin olla kiva tehdä. :)

  Mä oon sit varmaan syöny suklaata sunkin puolesta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo arvaa vaan vetelenkö suklaata ku oon saanu tän neidin täältä :D

   Poista