tiistai 11. elokuuta 2015

Tiistain puistoilut.

Tänään on ollut aivan ihanan lämmin päivä.

Aamupäivästä käytiin tuossa meidän kauppakeskuksessa kahvittelemassa ja syötinkin Evelynille ruuan siinä. 

Sieltä suoraan sainkin idean sitten lähteä neidin kanssa leikkipuistoon, koska mikäs sen parempi idea tälläisillä kesähelteillä. Ei sitä halua sisälläkään istua. 

Leikkipuistossa me oltiin varmasti yli neljä tuntia. Välillä haettiin kaupasta vettä, mehua ja muuta evästä, että pärjättiin. Puistossa oli tosi monia äitejä lapsiensa kanssa ja siellä saikin sitten jutskailla ihan mukavasti.

Minna ja Mirokin tuli hetkeksi meidän kanssa puistoon, ennenkun Aleksi pääsikin töistä ja parturista meitä hakemaan.

Kello neljään mennessähän meillä ei oltu päikkäreitä nukuttu lainkaan puistoilun takia, joten Evelyn simahti autoon samantien kun sinne pääsi istumaan. Kotipihalla sitten äkkiä vaan neitiä herättelemään, jotta se yöunikin tulisi jossakin vaiheessa. 

Kyllä oltiin tytön kanssa huvittavan näköisiä, kun molemmat oltiin ihan hiekan peitossa vaatteita myöden. Evelyn päätti puistossa vähän heittää äidin paidan sisään hiekkaa ja itselle siinä samassa hiuksiinsa. Kyllä meillä oli Aleksin kanssa pesemistä, että saatiin tytön päälaki puhtaaksi :D 

Nyt Aleksi on lenkillä ja mä yritän saada Evelyniä nukkumaan yöunille. Mua vähän harmittaa, etten saanut napsittua puistosta yhtään kuvaa kun mun kamera jäi kotiin laturiin ja tosta mun kännykästä on edelleen se kamera hajalla ;/ Noh toivottavasti tämä kuvatonkin postaus kelpaa tällä kertaa.

Olikos teillä mukava päivä tänään ja teittekö mitään ihmeellistä?

                          ♡ -Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti