lauantai 22. elokuuta 2015

Kuinka meillä sujuu?

Meillä niiiin rakastetaan pikkusiskoa!

Suoraan sanoen mua pelotti aluksi todella paljon, kuinka meidän arki lähtee pyörimään kun uusi vauva saapuu taloon.

Evelyn on ollut kuitenkin meidän silmäteränä jo melkein kaksi vuotta ja kaikki huomio on aina kohdistunut häneen.

Nyt kun pikkusisko on tullut taloon, niin Evelynin on pikkuhiljaa pitänyt alkaa oppia, että myös pikkusisko tarvitsee jakamatonta huomiota.

Kaikki on kuitenkin tähän asti mennyt paremmin kuin hyvin. Evelyn tykkää kovasti silitellä ja pussailla siskoa. Myös vaipan vaihdossa ollaan useasti mukana. Kun sisko alkaa itkemään, Evelynin kulmat menevät kurttuun ja välillä kuuluukin kun neiti sanoo, että "ikkee tai kikko ikkee"= sisko itkee :) Silloin ollaan myös kovaa vauhtia menossa pussaamaan siskoa.

Noh mitenkäs sitten ehdin/ehditään Aleksin kanssa huomioimaan molempia lapsia samanaikaisesti?

Meillä on vielä toistaiseksi niin helppo tämä pienempi neiti, että oikeastaan hän itkee vain nälkäänsä. Aleksi on toki ollut mun kanssa kotona ja onkin ollut isoksi avuksi juuri silloin kun esimerkiksi imetän vauvaa ja Evelyn kaipaa samaan aikaan huomiota.

Evelynin kanssa ehdin olemaan hyvin aina kun vauva nukkuu ja vauvan ollessa hereillä neiti osaa jo onneksi leikkiä myös yksin leikkejään. Toki me Aleksin kanssa kovasti myös otetaan Evelyniä mukaan juurikin vauvan hoitoon liittyvissä asioissa. Ehdimme myös vauvan syödessä samalla höpöttää Evelynin kanssa, jottei hän tunne oloaan ulkopuoliseksi.

Onhan tämä kyllä vaikeampaa kun on kaksi lasta, mutta kyllä se vaan niin menee, että siinä missä yksi lapsi niin menee kaksikin lasta loistavasti. Neideillä ei ole ikäeroa kun 1 vuosi ja 8 kuukautta, mutta en mä silti vaihtaisi tätä aikaa mihinkään.

Nyt mulla on ihana vauva ja ihana pikku taapero, joka oppii joka päivä uutta.


                              ♡ -Riikka

4 kommenttia:

 1. Ihanat siskokset siellä.♥
  Täälläkin Aino pusuttelee kovasti Miniä (ja muutama muukin käy muiskauttamassa suukon otsalle).♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä♡

   Teillä niitä pusuttelijoita riittääkin :D Ihanaa kun uusi perheenjäsen on otettu niin hyvin vastaan! :)

   Poista
 2. Kiva että Evelyn on ottanut siskon hyvin vastaan ♡ Mietin että pitäiskö meiän tehdä vaikka ens kuussa joku ikea reissu tai jotain? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta :) Kuulostaa kyllä ihan hyvältä :) Täytyy vaan miettiä joku sopiva päivä :)

   Poista