perjantai 28. elokuuta 2015

Synnytyksestä noin kaksi viikkoa.

Tänään synnytyksestä on kulunut tasan viikko ja kuusi päivää. Päivät ovat menneet ihan hujauksessa näiden neitejen kanssa, kun koko ajan on ollut kaikenmaailman tekemistä täällä kotosalla.

Pihalla ollaan käyty jo useasti ja vihdoin saatiin hankittua meille ne kauan kaipaamat tuplarattaat. Nyt päästäänkin paljon helpommin liikkumaan tyttöjen kanssa joka paikkaan, kun ei tarvitse koko ajan pelätä Evelynin juoksevan mihin sattuun. Evelyn on alkanut kovasti karkailemaan ulkona ja nykyään saadaankin pitää tyttöä silmällä ihan koko ajan.

Tämän postauksen tarkoituksena kuitenkin oli kertoa teille, että mä alan nyt ehkä jo hieman toipumaan synnytyksestä. Enään paikat eivät ole niin kipeät kun synnytyksen jälkeisinä päivinä. Ainut asia mikä mua hieman harmittaa on se, että päästään vauvan kanssa jälkitarkastukseen vasta noin kuukauden kuluttua. 

Mä olen myös mielestäni palautunut aika hyvin normaali mittoihini. Toki mahaa vielä on jäljellä, mutta yllättävän nopeasti ne kilot ovat karisseet. (Nyt vain reippaita kävelylenkkejä ja heti kun pystyy niin salille vähän rehkimään :'D).

Mulla jäi taas 10 kiloa sairaalaan samantien ja kolme kiloa taisi jäädä mukaan kotiin. Tällä hetkellä mä en ole käynnyt vaa'alla, mutta viimeksi kun kävin synnytyksen jälkeen kahden päivän päästä, oli mulla jäljellä enään kaksi kiloa. 

Viimeinen raskausmasu kuva on tässä ja tämän hetkinen tilanne heti alapuolella.
Mitäs sanotte, eikö olekkin ihan hyvin kilot karisseet?

                               ♡ -Riikka

6 kommenttia:

 1. Tosi hyvin olet palautunut. :)
  Mulla on jäljellä enää 5 kiloa, mikä on mulle tosi vähän kun yleensä tässä vaiheessa niitä on ollut jäljellä vielä se 10. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, sullakin siis lähteny tosi hyvin kilot pois. Yllättävää kuinka helposti ne lähtee loppupeleissä kun toisilta taas ei meinaa lähteä millään :o

   Poista
 2. Vau! Uskomattoman hyvin oot palautunut :)
  (mä en ole pakautunut vieläkään enkä varmaan palaudukkaan) Hei voitais ehkäpä sunnuntaina tulla vieraileen? :) ♡

  VastaaPoista
 3. Olet kyllä erittäin hyvin palautunut, upeeta! :)

  - Liina

  VastaaPoista