lauantai 23. toukokuuta 2015

Kesän 2015 suunnitelmat.

Me ei olla vielä kummemmin ehditty suunnittelemaan kesää. Mä olen meistä ehkä enemmänkin se hätäilijä, joka haluaa aina tietää valmiiksi, mitä milloinkin tapahtuu. Aleksi taas ehkä enemmän on päivä kerrallaan eläjä ja ei halua suunnitella mitään liian aikaisin ennakkoon jottei käy niin, että joku asia meneekin pieleen tai sitä ei voi syystä tai toisesta toteuttaa.

Nyt kuitenkin kesäkuuhun on aikaa enään noin viikko, joten mun mielestä olisi aika alkaa suunnitella jo jotakin kesätekemistä.

Ensimmäinen päivä kesäkuuta meillä vietetään Aleksin syntymäpäiviä. Aleksi itse ei edes haluaisi, että hänellä on synttärit, mutta uskon, että me jotakin silloin keksimme, vaikka päivä sattuukin maanantaille.

Kuudes päivä kesäkuuta Aleksi lähtee kaverinsa mökille, jonne on tulossa iso porukka. Itsehän en sinne pääse tämän raskausmahani ja Even takia, joten mä jään kotiin mielummin kuin lähden katselemaan muiden ryyppäämistä.

Heinäkuun toinen päivä Aleksilla alkaakin töistä loma joka loppuu heinäkuun 29-päivä. Tälle ajalle meidän pitäisi saada mahtumaan kaikki kesäsuunnitelmat, joita ajoimme toteuttaa.


 • Ensimmäinen kesäsuunnitelma on tietenkin Korkeasaari. Evelyn rakastaa kaikkia eläimiä, joten sinne on päästävä ehdottomasti. Joka kesä siellä on oikeastaan tultu käytyäkin, joten eipä saa rikkoa perinnettä.  • Toinen kesälomakohde johon ollaan ajateltu matkustaa on Naantalin muumimaailma. Se on vielä kuitenkin toistaiseksi mietintämyssyn alla, koska Evelyn pelkäsi lapsimessuilla niitä isoja muumeja :D Tosin hän heräsi juuri päikkäreiltä silloin, joten voi olla, että johtui siitäkin.
 • Ti Ti-nallen taloa olen myös miettinyt, jos muumimaailma jää taka-alalle. Se voisi olla kiva. Ainot vaan, että Aleksi ei oikeastaan viihdy kylpylöissä, joten en tiedä olisiko sinnekkin hieman turha mennä. Ti Ti-nallen talohan sijaitsee siis ikaalistenkylpylän alueella.


 • Mökille en ole vielä varma päästäänkö, mutta ainakin käymään päästään, koska mun sisko ja äiti ovat varanneet erään mökin heille viikonlopuksi. Yleensä ollaan oltu Ruovedellä mökkeilemässä viikon verran, mutta koska ihmissuhteet ovat muuttuneet niin enään ei sinne päästä. Eikä se oikeastaan olisi enään edes kivaa, jos joku ns. puuttuisi porukasta.

 • SeaLifessä aiotaan myös mennä käymään. Ehkä jo kesäkuussa. Siellä ollaan käyty jo kerran neidin kanssa, mutta luulen sen olevan nyt paljon hauskempaa kun neiti saa itse tepastella katsomaan kaloja.


Muita kesäsuunnitelmia meillä ei vielä tällä hetkellä ole ja nämäkin olivat suurin osa vielä mietinnässä. Ehkä pääsen kirjoittamaan kesän jälkeen missä kaikkialla kerettiinkään käydä ennen tämän pikkuisen syntymää, joka tietenkin on pääkohta meidän kesässä! ♡

Tottakai aiotaan syödä paljon jäätelöä ja grilliruokaa. Käydään myös rannalla Aleksin ja pikkuneidin kanssa tutustumassa kylmään järviveteen! :D Markkinoita tulee varmasti kierreltyä ja aurinkoa jonkin verran otettua :)

Verestellään vanhoja muistoja viime kesältä.


Onko teillä mitään kivoja kesäsuunnitelmia perheellenne tai osaatteko ehdottaa meidän perheelle jotakin kivaa tekemistä? 

Me ei ehkä päästä lähtemään kamalan kauas täältä Etelä-Suomesta, mutta onhan täälläkin paljon lomailu kohteita :)  

                          ♡ -Riikka
2 kommenttia:

 1. Mäkin tein just pari päivää sitten vastaavan postauksen :) Ja hei toi ti-ti nallen talo kuulostaa kivalta! Voisin pistää harkintaan jospa mekin käytäisiin siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa :D en oo kai lukenut sitä :o

   Joo se kuulosti kyl tosi hyvältä kun katoin noita nettisivuja. Ja toi kylpylä olis kyllä niin kiva. Harmi vaan, etten varmaan saa Aleksia taivuteltua sinne kylpylään millään.

   Poista