keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Keskiviikko päivän kuulumiset.

Pääsenpäs julkaisemaan tämän kirjoituksen vasta tänään, mutta kyllä mulla oli taas eilen päivä.

Kaikki tuntuu raskaammalta tämän jo mielestäni ison mahan kanssa ja eilispäivän aamu olikin taas yhtä rumbaa meidän pikkuneidin kanssa.

Aamulla kun herättiin Evelynin kanssa, niin neidillä olikin oikein kunnon kikkailujekkuilu päivä heti herättyään.

Menin vaihtamaan hänelle vaippaa ja siitäkös neiti ei innostunut sitten yhtään. Kaikin keinoin takkuiltiin vastaan ja juostiin karkuun. Kun otin tyttöä kädestä kiinni ja sanoin, että "vaippa on vaihdettava kun sitä pissaa siellä taas on niin paljon", niin Evelynhän pisti oikein jarru vaihteen päälle ja meni istumaan lattialle, jotta mä joutuisin hänet kantamaan vessan puolelle. No niin siinä sitten kävikin.

No seuraavaksi päästiin aamupalapöytään. Tein Evelle puuroa johon sekoitin hedelmäsosetta. Se ei neidille kelvannut. No tällä kertaa vaihtoehtoisesti (yleensä en anna vaihtoehtoja, ettei siihen opita) tein leivän ja kokeilin jos leipä maistuisi. No eihän se maistunut. Makkara lensi leivän päältä lattialle ja käsi lätättiin leivän margariiniin ja tehtiin leipään sormella reikä. Sitten vähän revittiin leipää ja heitettiin lattialle. Ai, että tätä ensiuhmaa, mä niin rakastan sitä :D No tyttö pois vaan pöydästä ja selitin, miten väärin neiti teki ja, että seuraavaksi syödään vasta ruokaa myöhemmin.

Siivosin keittiöstä neidin jäljet ja menin laittamaan vaatteiden pesukoneen päälle. Kun pesukone oli jo melkein pessyt, Evelyn päätti mennä kääntämään vipua niin, etten enään tiennyt mitä ohjelmaa pesukone käytti juuri sillä hetkellä. Noh eikun vain uudestaan pesukone pyörimään vähän yli tunniksi -,-

Päivää kun oli kulunut mentiin vaihtamaan vaippaa. Pissahan siellä taas. No vaihdettiin sitten vaippa. Sain vaipan vaihdettua, niin ei mennyt varmasti kuin minuutti niin uudestaan vaipan vaihtoon, kakkahan se siellä. Tää on meille niin perus. Aina kun vaihtaa pissavaipan pois niin saa olla perään vaihtamassa kakkavaippaa. Voi minua kun kohta on kaksi vaippaikäistä talossa :D

Ruoka-aika koitti ja tottakai neiti kaatoi vedet päälleen ja lattialle. Mentiin syömisen jälkeen vaihtamaan kuivaa päälle, niin tyttö käy siinä välissä hakemassa yöpuvun sängystään ja käy uittamassa sen meidän vessan lattialla vesilätäkössä, joka siihen on jäännyt suihkussa käymisestä.

Sanokaa nyt joku oikeasti mulle, etten ole ainoa, jonka päivät on tälläisiä aina välillä?

Ei tässä muuten mitään, mutta kun on tämä maha niin kaikki on niin paljon raskaampaa ja tuntuu välillä, että toivo loppuu kesken.

Illasta mun sisko halusikin ottaa neidin yökylään, joten mä sain aikaa itselleni. Luojan kiitos edes hetkeksi!

Nyt on kuitenkin jo ihan kamala ikävä neitiä temppuineen, joten kaippa se on haettava sieltä heti aamusta kun herään ja olen valmis :)


                                ♡ -Riikka

8 kommenttia:

 1. Muistan itekin Helmiltä tuon vaiheen mutta usko pois oikea uhma kun tulee niin ilolla muistelet näitä aikoja. Tai itse ainakin :D Välillä sitä on oikeesti niin rikki ton helmin uunoilujen kanssa et ohhoh.. Sulla vaikeuttaa se iso masu ihan hirveesti tietysti. paljon sulla olikaan laskettuun vielä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo joskus nää lapset on kyllä niin loistavia, mutta joskus meinaa ihan oikeesti palaa hermot :D

   Sitä uhmaa en odota kyllä mielelläni :D Luojan kiitos se on meillä vielä noin vähäistä!

   Elokuussa on laskettuaika :) Mutta tää maha tuntuu musta jo niin valtavalta verrattuna edelliseen raskauteen tässä vaiheessa.

   Poista
 2. Kuten iedät, liityin blogisi lukijaksi vasta enkä ole perehtynyt aikaisempiin postauksiisi, joten pahoittelen, jos kysyn sellaista, mistä ehkäpä olet jo kirjoittanut. Mutta, oletko ajatellut opettaa tyttöä potalle missä vaiheessa? Mun tyttö on ollut 1,5v iästä lähtien täysin päiväkuiva. Aloitin toki potattamisen jo 6-7kk iässä ja siitä tuli nopeasti rutiini, kakkavaippoja ei aloituksen jälkeen tarvinnut kovin montaa vaihtaa, kun tarpeet tuli aina pottaan, pissivaippoja alkoi olemaan 1v3kk jälkeen niin vähän, et 1,5 v uskalsin jättää päivävaipan kokonaan pois. Yövaippa meillä on vieläkin käytössä, tyttö on 2v1kk, joka toinen yö on kuiva ja joka toinen on pieni pissi, joten en kiirehdi sen asian kanssa.
  Pointti siis oli, että kannattaa alkaa harjoittelu, siinä kestää ennen kuin jää vaipat kokokaan pois -ois sullekin helpompaa sitten kun on kaksi lasta ja vain toinen vaipoissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on pottaharjotteluja meneillään ollut kuukauden ajan vasta. Pari kertaa vaan on tullut pisut pottaan. Harjoitteluja jatkamme tietenkin :)

   Teillähän on sitten mennyt hyvin tuo pottailu. Evelyn on nyt 1 v 4 kk, jotenkin olen kuitenkin itse enemmänkin sen kannalla, etten pakota tyttöä väkisin potalle, jottei siitä tule sitten huonoa muistoa ja siihen ei mennä ollenkaan. Näinkin on nimittäin lähipiirini lapsilla käynnyt. Evelyn onneksi on tähän asti pitänyt pottailusta, vaikka välillä potalta noustaankin ylös.

   Ois kyllä ihanan helppoa jos Evelyn jo hieman yli kaksi vuotiaana osaisi olla ilman vaippaa. Ei olisi sitten kahta vaippa ikäistä, mutta näillä mennään nyt toistaiseksi :)

   Poista
 3. Välillä on niitä päiviä kun kaikki menee päin mäntyä. Toivotaan että tämä päivä on parempi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa vaan onko :D Tänään on sitten kurjien sattumusten päivä kun Evelyn on kolautellut itseään joka paikkaan :'D Taidampa lähträ kävelylle ja laittaa tytön päiväunille rattaisiin :D

   Poista
  2. Oi voi, no jos huomenna sitten. :D
   Kasvava masu ja taapero tuo kyllä haasteita arkeen.

   Poista