maanantai 25. toukokuuta 2015

Maanantain ulkoilut.


Tänään on ollut aivan ihanan lämmin päivä. Evelyn heräsi tänään vasta noin 10:00 aikaan yöunilta. Syötiin samantien aamupuurot, puettiin päälle ja lähdettiin kauppa ostoksille meidän lähi kauppaan. 

12:00 aikaan Evelyniä alkoi jo väsyttämään, koska hän käveli taas itse pitkän matkaa kaupalle päin ja tietenkin kukkia poimittiin taas ihan älyttömästi matkalla. Se on nykyään meidän neidin lempipuuhaa muurahaisten ja leppäkerttujen etsimisen lisäksi.

Evelyn pääsikin päiväunille hieman 12:00 jälkeen. Itse käytin tietenkin tilaisuutta hyväksi ja menin pötköttelemään tämän kipeän selkäni kanssa sänkyyn! Ehdin siinä kaksi Gossip Girl jaksoa katsomaan ja jopa tekemään ruuan valmiiksi ennenkuin alkoikin Evelynin huoneesta kuulua iloista puheen sorinaa. 

Syötyämme ruuan lähdettiin neidin kanssa ulkoilemaan :) Taisin laittaa Evelynille ja itselleni vähän liikaa päälle kun tuolla olikin noin lämmin. Puin neidille mekon ja sukkahousujen lisäksi pitkähihaisen paidan ja takin :`D. Itselleni menin tunkemaan legareiden ja tunikan lisäksi hupparin, huivin ja takin.. Voi luoja mikä kuumuus siinä auringon paisteessa tuli ja saatiinkin heittää pikaisesti vaatetta pois päältä.Meidän pihalla oli aika monta lasta leikkimässä. Harmi vaan, ettei yksikään lapsista ollut Even ikänen. Naapurin tyttökin oli varmasti jo kolmen tai neljän vanha, joten vielä ei Evelyn oikein leikkiseurasta innostunut. Toki naapurissa asuva tyttö yritti Eveen saada jonkinlaista kontaktia.Mua alkoi naurattamaan kun kolme noin 7-9-vuotiasta poikaa tulivat sellaisen jättipallon kanssa leikkimään ja Evelyn tietenkin lähti heitä kohti hokemalla "pompa, pompa". Pallonhan se neiti halusi :D Eivätpä pojat pahaksi pistäneet vaikka Evelyn pallon heiltä hakikin ja toi minulle. Pojat vain jatkoivat leikkejään vaikka mä kyllä sanoin Evelynille, ettei toisten palloa saa ottaa ja että pojat saavat hakea pallon takaisin.


Ihanaa kun meidän pihalla asustaa enemmänkin lapsia. Tykkään itsekkin istua tuossa pihalla ja katsella muidenkin lasten leikkejä. Aikuisiakin pihalla yleisesti on jonkin verran, mutta vielä en ole kauheasti kuulumisia vahdellut. Mitä nyt "moi" sanottu ja sen verran tutustuttu, että nimet tiedetään. Mun ikäisiä äitejä en ole hirveästi täällä vielä nähnytkään, mutta enköhän mä tule toimeen vähän vanhempienkin kanssa :)

Neiti kävi myös laskemassa liukumäkeä aivan yksin. Istualtaan ei vielä alas uskallettu tulla, mutta tyttö osasi hienosti kääntyä mahalleen ja liukua sillälailla alas.
16:30 Aleksi tulikin kotiin ja lähdettiin taas syömään kotiin, koska Aleksilla ja Evellä näytti olevan jo hirmu nälkä ulkoilun jälkeen. Nyt sain itse vaapa-aikaa hieman kun Aleksi halusi lähteä lenkkeilemään vielä neidin ja rattaiden kanssa tuonne pihalle :)

Huomena saataa olla, että saadaan Minna ja Miro kyläilemään tänne meille päin ja sään salliessa päästään tuohon meidän pihallekkin leikkimään ja syömään eväitä.

Nyt kuitenkin ihanan lämmintä loppupäivää kaikille!

                                                               <3 -Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti