maanantai 11. toukokuuta 2015

Eilinen äitienpäivä!

Nyt on äitienpäivä vietetty ja mulla oli ihana sellainen ♡

Me ei ollaakkaan perinteisesti eilen kyläilty kenelläkään, vaan me vietettiin ihan vain omaa äitienpäivää. Toki tähän yhtenä syynä on se, että Aleksin porukat ovat ulkomailla ja mun äiti ei ollut edes kotona. Isällä taas oli sairastettu juuri vesirokkoa, joten se oli myös osa syy miksi ei haluttu mennä viettämään äitienpäivää heidän luokseen.

Meidän aamu alkoi vasta puoli 10 maissa kun kuulin Evelynin heräävän. Itsehän en jaksanut millään nousta sängystä kun Aleksi jo ampaisikin hakemaan neidin pois omasta huoneestaan. Aleksi ja Evelyn tulivat sitten "herättämään" tämän äidin aamupalan kera! Kukkia Aleksi oli poiminut mua varten jo lauantai illalla ♡


Evelyn on niin kova intoilija nykyään ulkoilun suhteen, että aamupalan jälkeen suunnattiinkin päivä kävelylle. Käveltiin varmasti reippaasti yli tunti metsän kautta kotiin. Metsässä oli yllättävän paljon elämää. Juoksijat olivat lähteneet liikkeelle, lenkkeilijöitä muutenkin oli todella paljon. Myös pari perhettä tuli vastaan. Äitienpäivä kävelyt ovat ilmeisesti yleisiä, ainakin täällä meillä päin :) Tosin eilen oli kyllä niin nätti ilmakin, että parempaa ei olisi voinut toivoa äitienpäiväksi.

Kun päästiin kotiin neiti nukahtikin rattaisiin päiväunille. Siirsimme hänet parvekkeelle nukkumaan ja Aleksi alkoikin ruuan laittoon. Kun neiti heräsi ja oli syönnyt, toi hän taas puvun meille ja alkoi pukemaan sitä päälleen. Jaaha kai se on vaan taas mentävä puistoilemaan :D

Me siis vietettiin melkein koko äitienpäivä ulkoillen! :) Illalla jalat huusivatkin hoosiannaa kun päästiin kotiin..

Äitienpäivälahjaksi mä saan valita itselleni uudet kengät. Eilen vielä ei päästy kenkiä katsomaan kauppojen kiinni ollessa. Sanoin kyllä Aleksille, että mulle on tärkeetä olla vaan heidän kanssaan ja en tarvitse mitään lahjoja. Mä en oikeastaan ole sellainen ihminen, joka tykkää ottaa lahjoja vastaan :D Toki on niitä joskus mukava saada.

Mutta sellainen oli meidän äitienpäivä♡

                                                             
                                                                       ♡ -Riikka
   

4 kommenttia:

 1. kuulostaa kivalta ja touhukkaalta äitienpäivältä :) mekin ulkoiltiin tyttöjen kanssa paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se kyllä oli :D Säät kyllä kerrankin salli ulkoiluun oikein kunnolla niin piti käyttää hyväksi :)

   Poista
 2. Mekin oltiin ulkona pitkä tovi, kun oli niin upea ilma. :)

  VastaaPoista