lauantai 9. toukokuuta 2015

Ikea reissu.

Tänään aamupäivällä Aleksi ehdotti, että lähdettäisi Ikeaan koko poppoo! (Miettikää Aleksi ehdotti!) kuinka moni mies sinne lähtee aina vain väkisin naisen raahaamana :D

No mulla siihen ei tietenkään ollut mitään vastaan sanomista. Pakkasin Evelynin tavarat ja neidin autoon ja jo oltiin menossa :) Evelyn nukahti onneksi päikkäreille autoon niin Ikea reissukin meni vähän helpommin kuin kiukutellessa.

Päätettiin jo kotoolta lähtiessä, että tänään ei tuhlata rahaa älyttömästi Ikeaan, vaan käydään ostamassa ihan vaan ne kaikki tavarat mitä meidän on pitänyt jo kauan käydä sieltä hakemassa. (Uskokaa tai älkää, lähemmäs puoli vuotta).

Mukaan lähti ihan perus 5:n euron yöpöytä, joka mullakin on ja ollaan pitkään tarvittu Aleksille samanlaista yöpöytää, ettei kännykkää tarvitse laittaa laturin kanssa sänkyyn :D



Toinen minkä takia oikeestaan koko Ikeaan lähdettiin oli lapsiportti. Evelyn on oppinut nyt kiipeilemään keittiön tuoleille ja sitä kautta pöydälle, joten ihan sitä varten ostettiin lapsiportti meidän keittiöön, ettei tyttö tulisi ryminällä alas tuolilta. Plus tietenkin mun on helpompi laittaa tiskejä koneeseen kun Evelyn ei ole koko ajan kiipeilemässä tiskikoneen luukun päälle tai ottamassa likaisia astioita mukaansa olkkariin :'D Hella-aluekkin on nyt turvassa meidän pikku termiitiltä.



Kolmas tavara joka ostettiin olikin samanlainen lamppu meidän eteiseen toiseksi valoksi, joka siellä jo onkin. Meidän eteinen on niin pimeä tuon pelkän yhden valon kanssa. Vielä ei olla ehditty toista lamppua testaamaan, mutta uskon, että nyt jopa nähdäänkin jotakin tuossa käytävä mallisessa eteisessämme.



Evelynille mukaan lähti tälläinen ihana nalle, jota hän onkin tänään jo kovin halaillut ja roikottanut mukanaan joka paikkaan. Nukkuakkin hän haluaa nallen kanssa :)





Käytiin me tietenkin myös syömässä ne iki ihanat lihapullat ja muusi, ketsupin ja puolukkahillon kera ♡ :p

Loppu ilta ollaankin vain oltu kotona. Kasailtu Ikean tarvaroita, leikitty Evelynin kanssa, katsottu Suomi-Slovakia peli televisiosta ja muuten vaan vietetty aikaa yhdessä. Aleksi kävi myös äsken lenkillä ja oli poiminut mulle ihania valkovuokkoja äitienpäiväksi, ihana mies! ♡♡



Nyt kuitenkin alan laittamaan neitiä nukkumaan uudestaan kun hän taas heräsi itkuhuutamaan... Jospa tälläkertaa onnistuisi.

Viettäkääpä kaikki ihana äitienpäivä huomenna! Hyvää yötä.

                                                                 <3 -Riikka


4 kommenttia:

  1. Mä varmaan tippuisin tuolilta jos J joskus ehdottaisi reissua ikeaan. :D Se kun ei siellä pahemmin tykkää kierrellä.
    Ihanaa äitienpäivää sinne.♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha joo mä kanssa meinasin loksauttaa suuni auki, mutta jätin sen tekemättä, ettei mieli vaan muutu :'D Sanoin vaan, että "mennään vaan jos sä kerran haluat" :D

      Poista
  2. meiltäkin löytyy tuo sama pöytä ja nalle ♡
    ikean lihapullat on parhaita! hyvää äitienpäivää sulle myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijjaa :D Noita pöytiä on varmasti kaikilla kun ovat niin halpoja :D

      Ja ne lihapullat on ihania, kotona en saa niistä koskaan niin hyviä, vaikka ostan niitä Ikeasta aina matkaan :D

      Kiitos samoin!

      Poista