perjantai 29. toukokuuta 2015

Hankinnat vauvalle ja kiva uutinen.

                              Moikka!

Tänään ajattelinkin paneutua asiaan, mitä meidän uusi tulokas tarvitsee.


Hänhän on tyttö, joten meillä onneksi menee osa Evelynin vanhoista asioista oikein hyvin uudelle vauvalle. Meiltä löytyy Evelynin vanhoja vaatteita vino pino, joita aiomme käyttää myös uudella tulokkaalla. Toki uusia ja ihan omia vaatteitakin vauvalle aiotaan ostaa.
Hankintalistalle kuitenkin ainakin päätyy:

- Tuttipullot: samantien aiomme ostaa vauvalle koliikkipulloja, jottei sitä ilmaa kerääntyisi masuun turhia määriä.


- Tutit: tätä mä olen miettinyt, jos jättäisin vauvan ilman tuttia, niin hän ei siihen tottuisikaan. Toisaalta jotenkin se tutti aina saa vauvan rauhoittumaan ja Evelynilläkin on tutti :D


- Rintapumppu: äidille, se jos joku on tarpeen todellakin. En olisi mitenkään pärjännyt ilman pumppua ainakaan Evelynin aikana.


- Vaipat: niitäkin kyllä löytyy jo ykkös koossa, koska Evelyn ei pienenä voinut käyttää Liberoa siitä tulevan ihottuman takia, mutta Pampersejakin meidän on ostettava juurikin tältä varalta.


- Itkuhälyytin: koska meidän neiti sen rikkoi joskus ja se on tarpeellinen meille esimerkiksi parvekkeelle vaunuihin vauvaa nukuttaessa.


- Talkkia lisää, perus voiteita ja ehkä pesuaineita.


- Omaa kylpyammetta: olen miettinyt uudelle tulokkaalle, mutta onko niitä järkeä ostaa lisää kun Evelynin oma menisi vauvallakin?


- Tuplarattaat: niitä meillä ei vielä ole ja mä olen nyt sitten kuitenkin kallistunut niihin mielummin kuin siihen istuma-seisoma lautaan. Carenan tuplat olisivat mun mielestä meille kun tehdyt, mutta täytyy vielä toistaiseksi laittaa merkki mietintämyssyyn.


-Pinnasänkyyn reunapehmuste: Evelynillä ei ollut reunapehmustetta koskaan sängyssä, mutta uudelle tulokkaalle koen sen olevan tarpeellinen.


- Itse pinnasänky: jos emme vielä Evelyniä ole saannut pois tuosta pinniksestä.


Me muuten saatiin eilen hyviä uutisia uudesta asunnosta ja tänään käytiin sitä kurkkaamassa. Ihastuttiin siihen kyllä. Nyt vielä mietitään kuinka kannattavaa meidän on se ottaa. Heinäkuun alussa päästäisiin muuttamaan, mutta asunnosta lisää sitten kun olemme tehneet päätöksemme sen suhteen! :)


                            ♡ -Riikka


2 kommenttia:

 1. Kiva lista. :) Hyvin sitä aina löytyy ostettavaa uudellekkin tulokkaalle.
  Tsemppiä päätöksen tekoon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin löytyy, nyt pitäus vaan toteuttaa kaikki ennenkun vauva saapuu maailmaan :D

   Kiitos :)

   Poista