sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Meille saapui äitiyspakkaus 2015.

Perjantaina mulle tuli viesti kännykkään, jossa luki, että mulle on saapunut paketti meidän lähi Siwaan. Ihmettelin kovasti, että mikähän paketti mahtaa olla kyseessä kun en muistaakseni tosiaan ollut mitään tilannut ja postimaksut olivat sen 0 euroa.

Hetken sitten pähkäilin kuka mulle on voinut lähettää paketin ja uskallanko edes mennä katsomaan mikä se on :D Laitoin sitten Aleksille viestiä wapin kautta, että jos hän tietäisi mistä on kyse. No samantienhän asia selvisi, että äitiyspakkaushan se sinne kauppaan on saapunut!

Aleksi kun pääsi koulusta lähdettiinkin melkein heti hakemaan pakettia.

Saavuttiin kotiin ja avattiin paketti. Sellainenhan se oli mitä pitikin :) Tosin katsellessani vaatteita, en muistanut niistä puoliakaan mitä olin aikaisemmin kuvissa nähnyt.


Mun lemppareiksi nousi kyllä ihan ehdottomasti nämä kaikki vaatteet.

Puput ja pöllöt ovat mun mielestä niin ihania. Olen kyllä enemmän kuin tyttyväinen siihen, että tässä äippäpaketissa oli sellainen kuosi tällä kertaa :)


Kuolalappuun ihastuin heti. Se on ihanan värikäs ja pöllökuosinen!!! Mun mielestä paketissa olisi voinut olla ehkä jotain kirkkaan oranssin väristä, vaikka en yleensä oranssista väristä kamalasti tykkääkkään.





Turhia vaatteita ja muita pakkauksessa ei oikeastaan ollut, mutta kyllä mulla pari vaatetta ja asiaa pisti silmään, joita tuskin tulen ihan hirveästi vauvalla käyttämään.

Mä en tykännyt yhtään tuosta ruskea-kelta väristä noissa vaatteissa ja toi pipo on mun mielestä aina ollut aika kamala :D Valkoinen villapuku tuli tänne oikeastaan siksi, koska en ole sitä koskaan Evelynilläkään tarvinnut.


Kuumemittari ja kylpymittari on meille aika turhia, koska meillä on korvakuumemittari, jolla on älyttömän helppoa mitata kuume nopeasti ja vaivatta. Kylpylämpömittarikin löytyy Evelynin vanhana :) Muuten ne ovat kyllä todella tarpeellisia, jos sellaisia ei löydy kotoa. 

Itse en tykännyt tuosta vauva kirjasta, mutta ehkä sitäkin tulee joskus kuitenkin luettua. Turhake meillä on myös kestovaippa, koska mun mielestä ne ovat ihan kamalia :D


Evelyn halusi kokeilla heti vauvan uutta talvipukua ja pipoa ja voi kuinka söpö hän olikaan tepastellessaan ne päällä pitkin kämppää. Yllättävän isoja kyllä nuo toppahaalarit, koska puku oli sopiva Evelynille ja neiti kuitenkin on siirtynyt suurimmaksi osaksi jo vaatekokoon 86 cm.

Mutta tälläinen pakkaus meille tuli uudelle vauvalle. Nyt vain odottelemaan, että päästään käyttämään näitä ihanuuksia.

                                                                    <3 -Riikka

9 kommenttia:

  1. Oi, tuskin maltan odottaa että oma pakkaus kotiutuu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ihana päästä hypistelemään noita pikkuisia vaatteita :)

      Poista
    2. Täytin hakemuksen 4.5 netissä ja sivuilla lukee tilattu 8.5. että tän viikon perjantaina siitä tulee kuluneeksi pariviikkoa. :) Eli ihan lähiaikoina pitäisi tulla.

      Poista
    3. Okei :D Meillä meni myös se tasan kaksi viikkoa.

      Poista
  2. Ai vitsi ihania noi pöllöjutut, pöllöt on yhtiä mun lemppareita : p kiva nähdä mitä näissä paketeissa on nykyään, oon viimeksi kurkannut siihen -12 pakettiin : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Mä tykkään kanssa tosi paljon :) Olihan tässä aika paljon enemmän tollasia ns poikavärejä, mutta kyllä noi tytöillekki menee. Yhdistelee sitten vaikka johonkin tytön värisiin :)

      Poista
  3. Tuo 2015 vuoden äitiyspakkaus on kyllä niin paljon kivempi mitä viime vuotinen :D kuumemittariakaan ei viime vuonna tullut, että esikoiselle se olisi ollut hyvä, mutta ostimme sitten infrapunakuumemittarin apteekista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta :D Mä toivoinkin, että saisin mielummin tämän. Onneksi olivat kerenneet mennä kaikki 2014 pakkaukset :D

      Kuumemuttati on kyllä hyvä tuossa paketissa, nille ketkä sitä tarvitsee ja muös nännivoide tuli uutena pakkaukseen! :)

      Poista