lauantai 18. heinäkuuta 2015

Lauantai päivän kuulumiset.

Meillä herättiinkin tänään aamulla vasta puoli 10 aikaan. Itse heräsin kyllä jo paljon aikaisemmin kun näin taas koko yön todella ihmeellisiä unia ja en siksi saanut nukuttua koko yönä hyvin.

Me jopa Aleksin kanssa päästiin molemmat ampaisemaan ylös samantien sängystä kun Evelynkin heräsi. Aamu meillä kyllä alkoi ehkä hieman väsyneissä tunnelmissa. Mulla ainakin oli taas hieman vaikea aamu siltä osin, että teki mieli kyllä vaan mököttää :D Aamupalan jälkeen leikittiin neidin kanssa tuollaisella Plaston pikkuisella mopolla, jonka Evelyn sai eilen papalta tuliaisiksi muistaakseni Järvenpäästä. Siinä leikkiessä menikin sitten useampi aika kun neiti niin kovasti tykkää siitä moposta.

12:00 mun oli alettava tekemään Evelynille jo ruokaa, koska neiti alkoi olla jo niin väsynyt, että kiukku alkoi iskemään. Ruuan jälkeen saatiinkin laitettua tyttö päikkäreille ja menin sitten itsekkin hetkeksi makoilemaan sänkyyn. Taisinhan sinne hetkeksi nukahtaakkin. Aleksi oli sillä välin paistanut meille wokkivihanneksia toisen ruun kanssa ja laittanut tiskit koneeseen IHANAA!

Tytön herättyä syötiin toinen ruoka ja lähdettiinkin vähän katselemaan näitä meidän uusia koti kontujamme. Löysimme matkalta ihanan suihkulähteen ja todella mukavan oloisen puiston. Siellä meillä taas menikin varmasti vähän yli tunti leikkiessä ja hassuja kuvia ottaessa. Tässä yksi kuva Evelynistä :D


Loppu ilta meillä onkin mennyt neidin kanssa kahdestaan kun isi lähti jonnekkin päin moikkaamaan kavereitaan ja taisi lähteä käymään myös porukoillaan. Me Even kanssa kylvettiin kylpyammeessa ja oltiin suihkussa vielä sen jälkeen noin puolisen tuntia. Iltapalakin ehdittiin syödä + tietenkin kaikki muut ilta jutut hoidettua. Niiden jälkeen meille jäi noin tunti aikaa vielä vaan olla ennen Evelynin nukkumaan meno aikaa ja se menikin nopeasti telkkaria katsellessa kun tyttökin eräästä ohjelmasta niin kovin innostui. 

Nyt Evelyn on jo omassa sängyssään ja mä odottelen milloin hän tuonne simahtaa. Itse olen myös jo sängyssä ja kirjoittelen tässä teille tätä tämän päivän postausta. Huomena ollan jo viikolla 35+0 iiks! Koitan saada väsättyä rv postauksen huomiselle illalle, jos mulla vaan on aikaa. Saadaan Evelynin kanssa mun serkku ja Evelynin pikkuserkku meille huomena kylään kahvittelemaan ja katsomaan tätä uutta kotia, niin siinä voi taas aika vierähtää rupatellessa. Myös Evelynin kummisedän koiraa meidän pitäisi ilmeisesti käydä katsomassa. Saa nähdä mitä neiti tuumaa uudesta koirasta :)

Mites teidän muiden päivä on tänään mennyt ja mitä olette touhunneet?

Ainiin me ollaan saatu jo kohta kaikki tavarat pois vauvan huoneesta ja mä pääsen vihdoinkin sisustamaan sitä vauvan näköiseksi!! Odotan jo innolla milloin pääsen kuvaamaan meidän kotia teille. Harmi, ettei löydetty vieläkään mitään kivoja mattoja tänne meidän kotiin, joten sitä asunto postausta joudutte edelleen vielä tovin odottelemaan.

                                                                   <3 - Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti