keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Harjoitus-supistuksia ja kuulumisia.

Kuvaton postaus!

Nyt niitä on alkanut tulemaan, nimittäin harjoitussupistuksia. Välillä ne ovat jopa oikeasti kipeitä.

Eilen oltiin Aleksin ja Evelynin kanssa kävelyllä ja tehtiin sitten vissiin mulle vähän liian pitkä lenkki. Oltiin jo melkein päästy takaisin meidän autolle kun ensimmäinen supistus tuli. Masu kovettui kivikovaksi ja alavatsassa keskellä tuntui kunnon kipua. Jatkettiin kuitenkin matkaa ja noin 5 min päästä tuli uusi supistus.

Aleksi ehtisi jo olla innoissaan, että nytkö lähtö tulee. Noh puoli tuntia niitä supistuksia tuli noin 5 min välein ja sitten ne lopahtivatkin kun seinään. Se siitä lähdöstä.

Noh tänään oltiin sitten koko päivä Nurmijärvellä ystäviemme luona. Palvottiin Janeten kanssa aurinkoa (mä sain kunnon rajat itselleni), Aleksi ja Toni pesivät autoa ja Evelyn leikki poikien kanssa. Syötiin myös hyvin ja katsottiin lasten kanssa telkkarista Tarzania :D

Kun päästiin kotiin ja mä menin lämpöiseen suihkuun niin jo taas alkoi supistamaan. Tosin vain kolme kertaa ja sitten loppui.

Viikkoja on nyt 36+3 ja mä tosiaan olisin jo valmis sairaalaan. Parempi tietenkin vauvalle mitä kauemmin on vatsassa kasvamassa, mutta kyllä mä silti vain joka päivä odotan, milloin se lähtö tulee. Päiviä on jäljellä laskettuun aikaan enään 25 :)

Sairaalakassia en ole vieläkään saanut pakattua. Jotenkin se tuntuu niin vaivaloiselta, koska tarvitsen suurinta osaa tavaroistani vielä :D Pakko se on vain viimeistään huomen aamulla ryhdistäyttä ja pakata ainakin osa tavaroista laukkuun, ettei sitten tule kiirus kun lähtö oikeasti sattuukin tulemaan. Imetysrintsikat mulla on vielä kokonaan ostamatta ja vauvallekkin pitäisi varuiksi varmasti käydä ostamassa korviketta ja koliikkipulloja.

Aleksilla loppuu tänään kesäloma ja huomenna hän palaa töihin. Me jäädään tänne uuteen kotiin siis ihan tyttöjen kesken. Ajateltiin, että jos sattumalta neiti alkaisikin tänään syntymään niin Aleksi saisi kolmen viikon lisäloman :D Noh eipä tuon täydy olla kuin enintään 5 viikkoa töissä ennen isyyslomaa :)

Mitäs te olette tänään tehneet ja onko ollut lämmin päivä?

                             ♡ -Riikka

8 kommenttia:

 1. Meillä on ollut tänään sateinen ja kolea päivä, kateellinen olen tuosta auringosta ja lämmöstä. :)

  Täälläkin on supistellut päivittäin, mutta ei vielä kipeästi ollenkaan. Mä taas toivon että Mini pysyy masussa sinne lähelle laskettua kun elokuussa on niin paljon ohjelmaa tiedossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin Hyvinkäältä lähtiessä oli hieman viileä, varauduin jopa takilla. Ootas vaan kun päästiin naapurikuntaan Nurtsille niin oli kyllä niin lämmin, että olisin ollut mieluiten bikineillä :D Harmi, että siellä ollut huono päivä sään kannalta..

   Noniin sitä odotellessa taas koska lähdetään synnyttämään :D Mulla olis jo kauhee hinku saada vauva tänne meidän kanssa :))

   Poista
 2. eeei vauveli saa tulla vielä ulos! pari viikkoa ainakin vielä saisi masussa köllötellä :)

  VastaaPoista
 3. Kohta on sielläkin lähtö lähellä! :) Äkkiä se loppuaika hurahtaa <3

  VastaaPoista
 4. Itseäkin alkaa supistella ikävästi aina lenkillä. Viikkoja 33, joten kuukauden pitäisi vielä pysyä ainakin. Esikoinenhan syntyi 42+3 ja se oli pitkä odotus, sillä supistuksia tuli tiheästi jo ennen laskettua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistähän se johtuu? Ei varmaan saisi rehkiä liikaa kun vauvat hermostuu siitä :D

   Aijjaa :0 mulla esikoinen syntyi 39+3 viikolla, saa nähdä mitä tämän seuraavan kanssa käy :) Joka päivä odotan, millon lähtö tulee mutta ei niin ei :D Tosin ehkä parempi antaa vauvan vielä rauhassa olla masussa ja kasvaa :)

   Poista