sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Koti - Naantali camping - Muumimaailma - Taivassalo - Mussalo camping.

                                                                     Moikka :)

Meidän kesälomareissu starttasi asuntoautolla tämän viikon maanantaina. Lähdettiin matkaan 12:00 aikaan, kun oltiin saatu kimpsut ja kampsut kasaan.




Ensinhän meidän oli tarkoitus lähteä vain pelkällä asuntoautolla liikkeelle, mutta meillä oli oikeasti niin paljon tavaraa mukana, että eihän niitä kaikkia saatu asuntoautoon edes tungettua, niin ettei sinne olisi tullut ihan kamalan ahdasta. Niimpä me lähdettiin matkaan omalla autolla ja Aleksin vanhemmat asuntoautolla.

Ensiksi päätimme suunnata kohti Naantali camppingia. Siellä vietimme matkustamisen jälkeen osan maanantaista ja osan tiistaista. Paikka oli mun mielestä aika pettymys ja niin taisi olla muistakin. Pakko sanoa, että yhteistilat oli suunniteltu ihan maailman huonoiten. Vessat ja kylpyhuoneet olivat niin likaisia, että ihan ällötti kävellä siellä lattioilla. Koko paikassa oli vain neljä suihkua. Kolme yhteistilassa olevaa ja yksi suihku, josta sai oven lukkoon. Lapsia ei oltu kovinkaan paljon mietitty. Leikkipaikkaa ei oikeastaan pienemmille ollut ollenkaan ja me ei oikein tajuttu oltaisiinko päästy edes uimaan kun uimarantaa oli vain mökkien pihoilla. Itse en kyllä uudestaan lähtisi tuonne. Hintakin oli aika kallis verrattuna tuohon alueeseen ja sen huonouteen.



Tiistaina lähdettiin Aleksin ja Evelynin kanssa muumimaailmaan, josta teen sitten erillisen postauksen tämän postauksen jälkeen :) Sen verran sanon, että reissu muumimaailmassa oli todella mukava ja Evelynkin selvästi nautti pienen alku jännityksen jälkeen :) Aleksi kylläkin tuli muumimaailma reissun jälkeen kamalaan flunssaan mutta siitäkin onneksi selvittiin.

Tiistai iltapäivästä kun oltiin oltu muumimaailmassa, lähdettiinkin sitten Taivassaloon Mussalon campping alueelle. Siellä kaikki olikin todella erilaista kun Naantali camppingissa. Vessat kiilsivät puhtauttaan ja vaikka suihkutiloja yhdessä rakennuksessa olikin vain kolme, ne oli suunniteltu hyvin ja suurimmaksi osaksi yhteissuihkuissakin pääsi käymään ihan rauhassa. Henkilökunnalle pyös plussaa siitä, että olivat kaikki todella mukavia!



Hinta ei todellakaan ollut päätä huimaava. 22 euroa vuorokausi ja tähän kuului vielä kaiken hyvänlisäksi sauna. Yhteistiloista löytyi pesukoneet ja keittiö ja mikä parasta me saatiin vuokrattua täältä ihan oma huone meille yhdeksi yöksi. Sekin oli vain 40 euroa.

Lasten leikkipaikka oli suunniteltu hyvin. Löytyi keinut, kaksi liukumäkeä, hiekkalaatikko, kiipeilyteline pomppulauta, yli paljon hiekkaleluja ja trampoliini. Myös sisätiloissa oli erikseen lapsille oma leikkipaikka jos säät eivät olisi sallineet.




Keskiviikkona me otettiin aikalailla vain aurinkoa, koska oli ihan super lämmin sää. Evelyn sai olla paljon ammeessa ulkona kylpemässä. Käytiin myös pikaisesti Aleksin ja Aleksin isän kanssa kauppareissulla ja kävelylläkin ollaan Aleksin ja Evelynin kanssa keskiviikko päivän aikana keretty käymään. Illalla pikku neiti jo nukkuikin sikeästi Aleksin äidin vieressä ja me Aleksin kanssa oltiin vielä hetki puhelimilla ennen kun käytiin nukkumaan.

Torstai ja perjantai meillä meni vielä samassa paikassa. Ei viitsitty lähteä enään etsimään uutta leirintäaluetta, kun Mussalo oli jo tarpeeksi hyvä meille. Evelyn sai leikkiä hiekkaleluilla ja temmeltää aikalailla vapaasti koko alueella. Mä itse otin aika paljon aurinkoa ja sainkin jo ihan mukavat rusketusrajat ainakin muumirannekkeesta ja sormuksesta. Ehdin ehkä jo hieman palaakkin käsistä, koska kädet ovat vieläkin aika kosketus arat. Yleensä en ole palanut vaan pelkästään saannut kunnon rusketuksen. Noh kerta se on kai enimmäinenkin.




Perjantaina me lähdettiin suuntaamaan kotia kohti kello 15:00. Perillä oltiin joskus 17:00 jälkeen. Reissu oli kyllä kaikin puolin todella mukava, mutta kyllä vaan silti oli ihana päästä omaan kotiin ja omaan sänkyyn nukkumaan. Pakko vielä tähän sanoa, että saatiin myös perjantaina uuteen kotiin avaimet ja ollaan siellä jo käyty kurkkimassakin miten remontti sujuu. Tyttöjen huoneet on jo saatu maalattua. Kohta päästäänkin kantamaan tavaroita sisään ja sitten rauhoittumaan ihan uuteen kotiin :) Uudesta kodista enemmän sitten kun kaikki on saatu valmiiksi ja paikoilleen. Toivottavasti ennen pikku tulokkaan syntymää :)

                                                                        <3 -Riikka

2 kommenttia:

  1. Hyi kamala,hirveeltä kuulostaa toi teiän eka leirintäalue.. Onneks pääsitte sit tohon toiseen mukavaan :) Täällä odottelen postausta teiän muumimaailman reissusta :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se oli ihan kamala :D Kauheeta tälleen mollata paikkaa, mutta se nyt vaan oli mun mielipide :D

      Se onki jo muuten valmiina mutta kuvat vielä puuttuu. Meillä niin kauhee muutto hässäkkä päällä, että on toistaseks jäänyt postaus kesken.

      Poista