perjantai 24. heinäkuuta 2015

Ikea - Hoppy hall - Hong kong.

                                                                     Heippa!

Viime viikon aikana käytiin porukalla Ikeassa. Minä, Aleksi, Evelyn ja Aleksin äiti.

Lähdettiin Ikeaan ostamaan mattoja ja pimennysverhoja meille tänne uuteen kotiin ja samalla myös uudelle vauvalle hoitopöytää.

Siinä Ikeassa pyöriessä sitten löydettiin kuin löydettiinkin vauvalle ihan perus hoitopöytä, jonka olen nyt saanut koottua valmiiksi :) Mattoja ilman jouduttiin lähtemään, koska niitä ei löydetty yhtäkään meidän mieleistä. Rullaverho onneksi saatiin meidän Evelynin huoneeseen ja se ollaan jo asennettukkin paikoilleen. Tyttö alkoi nukkumaan heti paremmin kun ei enään aamulla kello 4 huonetta täytä valo. 


Kävin myös Anttilassa ostamassa neidin huoneeseen tälläiset ihanat verhot, jotka sopivat sinne kuin nenä päähän. Meidän Evelynin huone on kyllä todella vaaleanpunaisen pinkki, joten sinne ei ole oikeastaan muuta väriä uskaltanut enään sekottaa mukaan. Saadaan vielä neidin huoneeseen eräs kaapisto, joka me Janeten kanssa aiotaan tuunata jollakin kivalla maalilla :)


Meille mattojen etsintä on ollut ihan mahdottoman hankalaa, joten päätettiin olla tylsiä ja laittaa nuo huonot entisen kämpän matot olkkariin takaisin. Ehkä me vielä joskus ne uusitaan, mutta nyt siihen ei ole tarvetta.

Viime viikolla sitten päätettiin lähteä vielä kerran katsastamaan jos sattumalta Hoppy hallista löytyisi jotkut kivat matot. No arvatkaa vaan löytyikö? No eipä tietenkään. Me ei kumpikaan Aleksin kanssa muistettu Vantaan Hoppy hallin olevan niin pieni ja surkea paikka, ettei sieltä mitään löydy. Elimme molemmat kuvitelmassa, että sieltä jos jostain löydetään matot ja saadaan niitä plärätä tunteja. Noh eipä siinä mennyt puolta tuntia kauempaa kun suunnattiin jo ulos koko kaupasta.

Vähän ehkä siinä vaiheessa harmitti kun oltiin ajettu kuitenkin aika matka ja mattoja ei edelleenkään löydetty.

Noh minä sitten päätin ehdottaa, että josko käytäisiin vielä Hong kongissa katsomassa. Siellä päästiin matto osastolle ja arvatkaa mitä? Me ihan oikeasti löydettiin sieltä maailman ihanimmat räsymatot meille keittiöön ja Evelynin huoneeseen! Enään vauvan huoneen matto puuttuu ja sitten meillä on joka huoneessa jonkunlainen matto!

Evelynin huoneen matto:


Mä olen kyllä nyt todella tyytyväinen tähän asuntoon. Pari asiaahan täältä vielä puuttuisi, mutta niitäkin voi sitten ajan myötä hankkia. Nyt kuitenkin tärkeintä on, että meillä on matot lattialla ja vauvalla alkaa olemaan kaikki tarvittava valmiina kotiin tuloa varten :)

Pinnasänkykin saatiin kasattua valmiiksi. Kuitenkin päätettiin, että pikkuinen saa aluksi nukkua tuossa äippäpakkauksen laatikossa, jonka minä olen itse tuunannut Aleksin äidin kanssa Evelynille joskus :) Laatikko aiotaan pitää pinnasängyssä kuitenkin jokatapauksessa. Aiotaan vielä laittaa vauvalle sellainen prinsessaverho tuohon pinnasängyn päälle, kunhan saadaan aikaiseksi porata kattoon reikä ja laitettua koukku sinne :)
                                                                     <3 -Riikka

8 kommenttia:

 1. Siis vähänkö ihanasti tuunattu toi ä-pakkauksen laatikko!!!!! <3
  Niiiiiiin söpö!!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva tuo äitiyspakkauslaatikon reunasuoja. Pian siellä jo tuhisee pikkuinenkin.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sitä odotellessa, että vauva sinne saadaan tuhisemaan <3

   Poista
  2. Mun kaverilla oli aikoinaan tuollainen hoitopöytä mikä teillä on ja toimi todella hyvin. :) Se on kätsyn kokoinenkin eikä vie paljoa tilaa. :)

   Poista
  3. Okei :) Jepp eipä tuo onneksi paljon tilaa vie.

   Poista
 3. Toi äippäpakkauksen laatikko on kyllä todella kaunis! ♡ Mä en oo koskaan päässyt noiden hoitopöytien makuun.. Helmillä meillä oli sellainen ja silti vaihdoin aina vaipan sängyllä.. isommaksi kun tyttö kasvoi niin lattialla maton päällä ja samalla kaavalla ollaan hennin kanssa menty :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään tosta laatikosta tosi paljon, siksi aattelinkin kaivaa ton esiin ja laittaa tulevan vaavinkin siihen nukkumaan :)

   Meillä tuli nyt vasta ensimmäistä kertaa hoitopöytä. Even kanssa meilläkään ei ollut kun sellanen koulupöydän taso jolla vaihdettiin vaipat, mutta se oli niin matala, että selkä tuli kipeeksi. Niimpä mä vaatimalla vaadin, että nyt hommataan kyllä hoitopöytä.

   Ei toi hoitopöytä joo niin tärkee oo sinänsä, mutta jostain syystä mä halusin sen nyt tällä kertaa :D

   Poista