sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Sunnuntai.

Tehdäämpä taas pitkästä aikaa tälläinen kellotettu postaus meidän päivästä. 

Tänään meillä olisi tarkoitus lähteä käymään tyttöjen papalla suunnittelemassa vähän ristiäis juttuja. Toivottavaa olisi, että saataisiin asiat ristiäisten kohdalta tänään hieman eteen päin. Toki meillä alkaa olemaan jo kaikki tarvittava hyvin käden ulottuvilla, mutta vielä pientä hieno säätöä täytyy tehdä :)

Klo: 07:30

Meidän aamu alkaa kello 7:30. Pätkis herää syömään. Vaihdetaan vaippa, juodaan maito ja koitan saada Pätkiksen takaisin nukkumaan kuitenkaan siinä onnistumatta. Vauvalla on taas vatsan väänteitä, joten otan vauvan viereen, silittelen päästä ja jutustelen hänelle.

08:12

Ollaan edelleen hereillä. Nyt pidän Pätkistä jalkojen päällä ja koitan hytkytellä, jos toinen vaikka vielä nukahtaisi. 


Mua väsyttää vielä ja haluaisin koittaa itsekkin vielä nukkua, koska mulla olisi siihen vielä sen aikaa mahdollisuus kun Evelyn ja Aleksi nukkuvat.

08:22


Lasken vauvan viereeni sängylle, peittelen hänet ja annan tutin.


08:38


Pätkis nukahtaa ja mäkin saan vielä nukuttua jonkin aikaa :) Vedän siis peiton korviin ja alan nukkua.


10:51 


Herätään Pätkiksen kanssa meidän aamutorkuilta.
Nousen ylös koppaan neidin kainaloon ja lähdetään kylpyyn. Kylvyn jälkeen puetaan päivä vaatteet päälle ja juodaan maito :)11.20 


Evelyn herää. Toinen on vetänyt hieman pitkät yöunet TAAS kerran : D ( Aleksi sanoi kyllä herätessään, että neiti oli ollut valveilla jo yhdeksästä saakka).
11.34


Lähdetään isomman neidin kanssa suihkuun tai no Eve menee kyllä kylpemään. Suihkun jälkeen puetaan päälle päivä vaatteet, laitan itseni kuntoon ja mennään aamu palalle :)
12:38


Vauva nukkuu, Evelyn leikkii nukeilla, me ei Aleksin kanssa tehdä oikein mitään ihmeellistä. Odotellaan vauvan heräämistä.


12:49


Aleksi lähtee lenkille ja me jäädään Evelynin kanssa leikkimään :)


13:06


Alan laittamaan tiskejä koneeseen, jonka jälkeen keitän tyttöjen tuttipullot ja laitan neitejen laukut valmiiksi lähtöä varten.


13:40


Pätkis herää päiväunilta ja aletaan syömään pikkuisen kanssa :)


14:30


Lähdetään hakemaan kirjekuoria ja postimerkkejä, jotta saadaan lähetettyä loput ristiäiskutsut eteenpäin. Samalla reissulla lähdetään ajelemaan Tervakoskelle päin tyttöjen papalle.


Evelyn ja vauva nukkuvat päiväunia autossa.
15:30-19:50


Ollaan tyttöjen papalla. Syödään pannukakku pizzaa ja höpötellää mukavia :) Jälkkäriksi saatiin vohveleita, kermavaahtoa ja mansikkahilloa.


Evelyn leikkii aikalailla setänsä Veetin kanssa ja vauva nukkuu. Me aikuiset suunnittelemme ristiäisiä. 


Illemmasta mentiin vielä Veetin kanssa kysymys peliä. Evelyn piirteli ja leikki Piian kanssa :)


20:20


Ollaan vihdoin kotona ja vauva nukkuu. Even kanssa aletaan tekemään iltapesut, että neiti pääsee yöunille. Evekin on todella väsynyt, joten Aleksi menee nukuttamaan Evelynin. Itse kirjoittelen postausta loppuun sängyssä :D

Sellainen oli meidän päivä näin tähän saakka. Itse menen vielä suihkuun ja teen Pätkiksen iltatoimet, kunhan hän tuolta heräilee. Aleksi lähtee vielä moikkaamaan kaveriaan 21:00 aikaan.

                             ♡ -Riikka

2 kommenttia:

  1. Trillähän on mukava päivä ollut :) Ihanaa kun teillä lähtee aamut aina noin rauhallisesti käyntiin, Evekin on tuommoinen unta rakastava tyllerö ♡ Hahah mikä ihme on pannukakku pitza? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo eilen oli kyllä ihan kiva päivä :) Joo Evelyn tykkää kyllä nukkua, varmaan meihin vanhempiin tullut ::D Se on sellanen pizza jonka pohja on tehty sellaseks pehmeeks pannukakkumaiseks. On tosi hyvää kyllä :D

      Poista