torstai 3. syyskuuta 2015

Keskiviikon kuulumiset.

Meillä tiistai-keskiviikko välinen yö meni vähän plörinäksi ja tytöt nukahtivat vasta aamu-yöstä. Nukkumaan saatiin tytöt tiistai illalla jo kello 20:30, mutta Evelyn päätti herätä pyytämään maitoa keskellä yötä. Aleksi sai neidin sitten nukkumaan vasta aamu viideltä. Sinne saakka se neiti yritti saada tahtoaan läpi. Noh vaavi päättikin sitten ottaa siskostaan mallia ja valvotti mua aamu kuuteen saakka, koska halusi vain seurustella mun kanssa.

Kyllä aamulla oli hieman väsynyt olo kun oli saanut valvoa niinkin pitkään. Jouduin herätä vielä kaiken hyvän lisäksi ennen 10, koska eräs tyttö toi mulle mekon, jonka laitankin ristiäisiin. Vielä en siitä kuvaa ota, näätte sitten ristiäis postauksessa sen ;)

Päätin keskiviikkona myös, että tällä kertaa lähden ihan vai Evelynin kanssa kahdestaan kaupungille. Vauva sai jäädä Aleksin kanssa kotiin siksi aikaa.


Aloitimme kaupunki kierroksemme etsimällä Evelynille sopivaa mekkoa vauvan ristiäisiin. Kaupoissa tuli kierrettyä mm. Seppälässä, Lindexillä ja H&M:llä. H&M:ltä sitten mekko löytyikin ja ihan sieltä jo isojen tyttöjen puolelta.

Yleensä en valitse neidille tummia värejä varsinkaan sinistä, mutta nyt oli kyllä ihan pakko ostaa tämä ihana kimalle mekko. Evelyn oli aivan super söpö pyörähdellessään mulle kameran edessä tämä mekko päällä.


Vauvalle en vielä valitettavasti löytänyt mekkoa ristiäistilaisuuden jälkeen päälle laitettavaksi kahvi tilaisuuteen, mutta eiköhän sekin vielä löydy lähempänä itse ristiäisiä.

Päätin käydä neidin kanssa vielä jätskillä, koska hän osasi olla niin kiltisti kaupungilla. Selvästi Evelyn nautti kun sai ihan jakamattoman huomion multa ja olikin koko loppu illan ihan mun tyttönä ♡


Käytiin vielä kirpparilla katselemassa vauvalle vähän 50-56 cm vaatteita, koska housuja meiltä puuttui aika paljon juurikin näistä pienimmistä koista. Matkaan tarttuikin aika kasa vaatteita. Tsägällä löysin myös itselleni uudet farkut! :)

Evelynin kanssa oli ihana olla kaupungilla kahdestaan, mutta kyllä mä nautin myös siitä, että pääsin kotiin Aleksin ja vauvan kanssa :)

                           ♡ -Riikka

7 kommenttia:

 1. On se kyllä hyvä fiilis kun saa hetken olla kahden lapsen kanssa :) Arjen hässäkässä se huomio menee niin paljon mulla ainakin vauvaan. Kivat löydöt sulla kauppareissulta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Mulla itsellä ainakin jo vähän ahistaa kun isompi neiti ei saa enään niin paljon huomiota kun ennen. Se ilo minkä oikein näki kun oltiin kahdestaan oli jotain sanoin kuvailematonta.

   Kiitos :)

   Poista
 2. Varmasti Evelyn nautti kun sai olla kahdestaan äidin kanssa. <3 Ihana tuo mekko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii♡ Kiitos, mäkin tykkäsin siitä tosi paljon! :)

   Poista