torstai 17. syyskuuta 2015

Ristiäiskutsuja.

Eilen meillä tehtiinkin Janeten kanssa ristiäiskutsuja oikein olan takaa.

Aluksi käytiin tottakai hakemassa kaupungilta askartelutarvikkeita, joita meiltä vielä puuttuu. Löysin aivan ihanan ristiäiskutsumallin eräästä askartelukaupasta ja ajattelinkin, että käytetään sitä pohjana tuleviin kutsuihin. Ihan samanlaista me ei tietenkään siitä tehty vaan sovellettiin hieman :)

Oltiin mietitty valmiiksi jo mitä kaikkea meidän täytyy ostaa, mutta ostos määrä kaksin kertaistuikin yllättäen :D (huom: naiset shoppailemassa ;)).

Käytiinpä sitten vielä Arnoldsin kautta hakemassa Janetelle kahvi ja meille donitsit matkaan.

Päästiin noin 19:00 illalla väkertämään kutsuja ja vasta 22:00 jälkeen 17 ristiäiskutsua oli kirjoitusta vaille valmiit :)

Tänään sitten kirjoittelin runot loppuun kortteihin ja tottakai Tervetuloa liirumit.

Tälläiset näistä sitten tuli. Mitä pidätte?
Nyt koitan alkaa nukuttamaan Evelyniä ja sen jälkeen menen iltapalalle ja tekemään vauvan ilta toimet. Josko tänään pääsisi hieman aikaisemmin sänkyyn kun eilen :)

♡ -Riikka


8 kommenttia:

 1. Onpa ihanat kutsut! Ihanaa kun tehdään vielä itse kutsukortteja, tuntuu että nykyisin vain lähetetään tekstarin muodossa kutsut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♡ Näissä oli kyllä väsäämista :D Joo mä en halunut lähettää kutsua puhelimitse, koska munkaan mielestä se ei ole niin kiva kun oma tekemät kutsut.

   Kaupan kutsut oli myös niin tylsiä, että jätin suosiolla väliin :D

   Poista