maanantai 9. helmikuuta 2015

Lauantain ja maananatain kuulumisia.

Mitenkäs teidän viikonloppu on sujunut?

Meillä oli vähän erilainen lauantai kun yleensä. Päivällä kahden aikaan Evelynin pappa ja eno tuli katsomaan tyttöä ja kahvittelemaan meille. Evelyn sai ihka ensimmäiset värikynät itselleen :D Päästiin jopa jo kokeilemaankin niitä ja Evelyn kyllä keskittyneestä piirteli paperiin. Taisi neiti saada myös tuon kirjan mikä tuossa pöydällä näkyy, mutta eipä se kauheesti häntä kiinostanut, kun sai värikynät käteen!
Aika pian pappa ja eno sitten lähtivätkin kauppaan ja kotiin päin ajelemaan, koska eivät asu kuitenkaan samalla paikkakunnalla kuin me. 

Aleksilla olikin tämä lauantai vapaapäivä, kun meidän kahdella kaverilla oli 25-vuotis syntymäpäivät. Aleksi lähti puoli viiden maissa Amarilloon, joka oli varattu heille koko illaksi. Ihan alussa vain syömisen ja höpöttelyn merkeissä. Iltaa he jäivät myös viettämään Amarillon yökerhon puolelle.

Puoli viiden aikaa mä itse olin sopinut, että mun kaveri, jonka kanssa olen viimeksi puhunut/ollut yläasteella tuli meille kylään. Voin kyllä sanoa, että tuntui siltä kun ei oltais koskaan oltukkaan näin pitkään "erossa". Juttu lensi aivan samalla tavalla kuin ennenkin. Noh oltiinhan me sentään parhaita kavereita silloin. Paulan poikaystävä tuli meille myös illemmalla kylään ja he istuivatkin täällä meillä sinne 22:30 saakka. 

Äiti onneksi oli myös mun seurana täällä yön. Pyysin hänet tänne, koska mulla on tullut noita migreenikohtauksia pari kertaa raskauden aikana ja ajattelin, että olisi kivempi jos mulla olisi seuraa, jos sattuukin, että täytyy lähteä sairaalaan.

23:00 mä päätin lähteä sänkyyn nukkumaan, mutta jäinkin vielä katsomaan Internetistä The voice of Finlandia ja ihmettelin kyllä kovin kun meidän ulko ovi aukesi klo: 23:50 ja Aleksi tuli kotiin : D Ei kuulemma jaksanut enään olla baarissa ja halusi tulla jo nukkumaan :D

Sellainen oli siis meidän lauantai päivä. Tänään meidän pitäisi lähteä katsomaan uutta asuntoa vähän eripaikasta missä nyt asutaan. Neliö olisi etsinnässä. Toki me mahduttaisiin loistavasti asua vielä tässä asunnossa jonkin aikaa ja ei meillä periaatteessa mitään kiirettä olisi pois muuttaakkaan. Kuitenkin halutaan etsiä toista asuntoa ihan vain siksi, koska me ei oikeen pidetä meidän yli mekastavista naapureista ja tarvitsemme me kuitenkin jossakin vaiheessa sen neliön, jotta Evelyn ja vauva saavat ihan ihka omat huoneet.

Nyt mä menen herättelemään tuota neitiä päiväunilta, jotta keretään syödä ennenkuin lähdetään katsomaan asuntoa.

                                                               <3 -Riikka

2 kommenttia:

 1. Hih ihana Eve ♡ Nyt kun tyttö pääs piirtämisen makuun niin odota vaan, kohta teillä on taideteokset yllärinä joka paikassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just kehuin kuinka hyvin osu paperiin, eikä menny yhtään ylikään :D Nyt odottelemaan, millon meillä on sohvat ja seinät täynnä värikynä jälkiä :D

   Tosin tällä hetkellä Eve saa piirtää vaan meidän aikuisten valvonnassa, ettei kynät mee suuhun ja käy just niinkun sanoit :)

   Poista