sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Faktoja minusta!

Päätimpä kirjoitella teille nyt vähän erilaisen postauksen kuin yleensä. Tässä postauksessa aion kertoa vähän faktoja minusta.

Aloitetaanpa:

1. Mulla on tosi paljon kaikkia pakkomielteitä, joista yritän pikkuhiljaa päästä eroon. Esimerkkinä: juon vettä, viimeisellä kulautuksella mun on aivan pakko nielaista 5 kertaa sitä vettä. Tämä ei päde mihinkään muihin juomiin kuin veteen. Myös sellainen pakkomielle, että kun laitan valot kiinni illalla nukkumaan mennessä mun on pakko koskea molemmilla käsillä siihen valokatkaisijaan. Näitä on vielä rutkasti lisää :'D Älkää pitäkö mua hulluna! 8-)

2. Mä rakastan koiria yli kaiken. Kaikki koirat on super ihania. Lempi koirani kuitenkin ovat vähän isommat koirat, sellaiset joita ei tarvitse kävellessä varoa. Evestä tulee varmaan samanlainen koira fani kun mustakin, ainakin sillaiselta pahasti vaikuttaa jo nyt :D

3. Mä olen aina vihannut ruuan laittoa. Se ei ole koskaan ollut mun juttu. Tosin nykyään olen karaistunut siihen, koska on pakko. Ihan vaan vaikka Evelynin takia. Musta tuntuu, että joko mun tekemä ruoka menee pilalle aina jollain tapaa tai sitten mä vaan satutan itseni, poltan sormeni tai muuta vastaavaa.


4. Mä olen maailman surkein puhumaan englantia. Ymmärrän kyllä mitä mulle sanotaan, mutta vastausta en saa tuotettua en sitten millään. Ruotsin kieli on enemmänkin se mun juttu!

5. Vihaan myös siivota, mutta silti imuroiminen kuuluu mun lempi puuhiin. Jos imuroin esimerkiksi keittiön, mun on pakko imuroida koko muukin kämppä ihan vaan koska se on kivaa.

6. Mulla on 4 sisarusta. Sisko ja kolme veljeä. Tosin kaikki ovat vain puolisisaruksia minulle. En silti pidä heitä muina kun ihan oikeina sisaruksinani. Kaikkein lähimmät välit mulla on mun siskon ja varmaan pienimmän pikkuveljen kanssa. Isoveljen kanssa en oikeastaan ole tekemisissä.

7. Olen usein miten todella positiivinen, mutta jos jokin menee niin sanotusti päin prinkkalaa niin musta kuoriutuu kunnon draamaqueen. Olen kuullut tämän mun mieheltäni ja jopa meidän kauppiksen englannin opettaja kutsui mua tällä nimellä.

8. Kiihdyn nollasta sataan jos suutun, mutta lepyn myös yhtä nopeasti jos saan heti puhuttua asiat selviksi. Ennen Evelynin syntymää saatoin pitää mykkäkoulua jopa kaksi päivää. (Tiedän aivan pirun lapsellista).

9. Olen 165 cm pitkä. Jostain syystä olen aina halunut olla 175 cm. Mä en tiedä miksi just sen mittainen, mutta niin mä vaan tahtoisin.


10. Olin 18-vuotiaana aivan järkyttävä bailaaja. Kaikki viikonloput + keskiviikot meni Amarillossa tai jossakin muussa baarissa tanssien.

Tässäpä näitä jo 10 kappaletta. Voisin kirjoittaa vielä monta lisää, mutta tuskin jaksaisitte lukea :)

                           ♡ -Riikka

4 kommenttia:

 1. Kiva postaus tämä, ja oishan näitä enemmänkin jaksanut lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no kiitti :) Joo näit on ihan kiva kirjotellakki :D

   Poista
 2. Mustakin tämmöisiä on kiva lukea!=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva :) Ajattelin vaan jaksaako kukaan lukee tälläsiä juttuja musta kun kirjotan enemmänkin aina Evelynistä ja raskaudesta :D

   Poista