keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Tiistain vauvajumppailua.

Noniin nyt onkin sitten aikaa kertoa teille tiistain vauvajumpasta.

Elikkä tiistai aamuna lähdettiin käppäilemään vauvajumppasalia kohti. Ulkona oli jokseenkin lämmin ilma vaikkakin mittari näytti vain +1 astetta. Saattoi toki johtua siitä, että mulla oli takin alla villatakki. Olen niin vilukissa.

Minna ja Miro käppäili meitä vastaan ja kun nähtiin niin ei mennytkään viittä minuuttia kauempaa kun oltiin jo perillä.

Rattaat parkkiin, Evelyn, kaksi laukkua ja maitojauhepurkki mukaan. Meidän tavaroissa on kyllä kantamista. Näyttää ja tuntuu siltä kun lähtisimme pidemmällekkin reissulle! Onkos teillä havaittavissa samaa ongelmaa?

Noniin jatketaanpas sitten. Meidän ryhmästä paikalla oli vasta minä, Minna ja eräs toinen äiti. Evelyn oli kovaa vauhtia menossa jo toisten, vähän isompien tyttöjen ja poikien ryhmään. Heillä oli pomppulinna ja muuta mukavaa siellä :)

Kun vihdoin koitti meidän vuoro, päästiinkin Evelynin kanssa heti jumppailemaa. Jumppaa kesti noin puolituntia (joka sai kyllä oikeasti hien pintaan, Evelyniä nostellessa) jonka jälkeen saatiinkin koota saliin temppurata. Se ei kyllä ollut kummoinen. Tuoli jossa peitto päällä, pari kiikkuvaa lelua, joitakin keltaisia puolipalloja joissa oli piikkejä jne... Evelyn oli ehkä kiinostuneempi näistä.







Tälläiset tarvitaan kyllä ehdottomasti kotiinkin, oli neidille niin mieluisia. Tosin kotona lelut ei koskaan ole niin kivoja kuin muissa paikoissa :D Onneksi kohta on neidin syntymäpäivät ja jouluaatto niin saadaan toivelistalle :) Osaako kukaan muuten kertoa missä myydään tuollaisia mustia örvelöitä?. En edes tiedä mikä tuo on mutta tuollaisen haluan Evelynille. Onkohan lie minkä hintainen edes?

Noh jokatapauksessa vauvajumpassa oli kaikin puolin ihan mukavaa, ainakin Evelynillä. Eipä mun tarvitse siellä niin viihtyäkkään. Harmittaa, ehkä hieman se kun tuolla vauvajumassa on liian paljon itse alkujumppa osiota vaikka joka kerralle on suunniteltu myös paljon muuta.

Loppu päivästä oltiin kaupungilla mun siskon ja parhaan ystävän Kristan kanssa, jotka muuten molemmat ovat Evelynin kummitätejä :D Kävästiin myös Kristalla.

Illalla lähdettiinkin viemään Evelynin syntymäpäivä kutsukortteja vieraille. Apua meidän pikku vauva täyttää jo 1-vuotta. Mihinhän tämä aika vaan katoaa??

                          ♡ -Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti