sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Lauantain Halloween ohjelmaa ja muita höpötyksiä.

                                                                             Heippa!

Meillä oli eilen halloween pirskeet, tosin pukeutumispuoli vähän jäi. Meidät kutsuttiin viettämään/istumaan iltaa parille hyvälle ystävälle. Ohjelmassa oli ihan vain jutustelua, ja ruuan tekoa + syömistä. Tietenkin lapsosetkin pääsivät leikkimään toistensa kanssa, niitä tosiaan riitti. Janetella on kuusi lasta, joten Evelyn sai leikkiä oikein olan takaa ja loppuillasta olikin niin väsynyt, että simahti automatkalla heti alkuunsa..

Mä en koskaan ole ollut mitenkään tämän halloweenin ystävä, oikeestaan mä en pidä siitä lainkaan. Nyt kuitenkin ensimmäistä kertaa mulle tuli sellainen fiilis, että "hei nyt on halloween, ihanaa saan pukea Evelynin ensimmäistä kertaa". Noh Aleksi halusi, että Evestä tulisi musta kissa ja niimpä me maalattiin pikkuiselle viikset ja musta nenänpää. Vähän puettiinkin toista kissamaiseksi, mutta ei löydetty mistään kissa-asua, joten jouduttiin soveltamaan omilla vaatteilla :D (seuraavana vuonna ollaan ajoissa ostamassa asu, jos halloween vielä meitä kiinostaa) Noh tässä siis tulos!




Housut toki vielä vaihdettiin, enemmän kissamaisiksi ja kissan korvia yritettiin päähän asetella. Eipä tuostakaan oikein mitään tullut, kun neiti pyyhki kasvomaaleja koko ajan käsillään pois. Kokeiltiin myös leijonapukua, mutta sitä ei suostuttu pitämään, EI SITTEN ALKUUNKAAN! (huomatkaa Jäbä-koira taustalla :D").



Tänään meille tuleekin sitten vieraita, nimittäin mun isä, pikkuveli ja Piia. Eve pääsee taas leikkimään enonsa ja papan kanssa! Nyt Evelyn nukkuu päikkäreitä ja mä saan vain olla..

Hei asiasta kukkaruukkuun! Mun ystävä Janette on kova askartelemaan ja hän tartutti mullekkin tämän askartelu vimman, jotenka aion aloittaa DIY-projektina tekemään eräänlaista tähteä meille joulutähdeksi ikkunaan. Voisin laittaa valmiista teoksestani kuvia tänne, siis jos se sattuu onnistumaan ja jos teitä kiinostaa. Ohjeet siihen löytyy Internetistä, jotenka niitä en tänne tule erikseen rustamaan. 

Hauskaa sunnuntai päivää kaikille <3

                                                                     <3 -Riikka 

2 kommenttia:

  1. Mun piti pitää mun siskoille halloween kekkerit mut niiden suunnittelu sit jäi vähän taa alalle niin eihän niitä juhlia sit pidettykään, harmi.. Ite kyllä tykään halloweenistä ja siitä pukeutumisesta varsinkin! :D
    Ja juu laita kuvaa tulemaan kun oot saanut sen joulutähden valmiiksi, ties vaikka sitä ite inspiroituisi askartelemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijjaa voi harmi :( No mutta seuraavana vuonna sitten teidän pikkuisille jotkut kivat asut ja halloweeniä viettämään :)

      Juu. Alotin itseasiassa eilen jo tekemään niitä, mutta mulla oli niin surkeeta liimaa, että se levis ihan kokonaan ja niistä 3 D joulutähdistä tuli ihan kamalia :D Jos tänään vähän paremmalla menestyksellä ja uudella liimalla :D Jos innostut niin voisin vaikka linkata sulle ohjeen siihen sitten Internetistä.

      Poista