torstai 6. marraskuuta 2014

Rankka keskiviikko.

Voi kauheutta viimeyön kanssa.

Eve nukkui keskiviikkona päivällä vain vartin unet. Laitettiin Aleksin kanssa Evelyn nukkumaan sitten jo kuuden maissa illalla. Tyttö ei nukahda. Huutaa ja itkee vain täyttäkurkkua. Katsellaan tilannetta, haetaan tyttöä pois sängystä, annetaan tuttia, pidetään sylissä ja lohdutetaan, mikään ei kuitenkaan tunnu auttavan.

Seuraavaksi koitetaan josko tyttö nukahtaisi vaunuihin kun selkänojaa nostaa hieman yläasentoon. No tämä siksi koska eve sairasti korvatulehduksen viikko sitten torstaina. Tyttö ei nukahda edes vaunuihin, repii vain korviaan ja itkee. Panadolia annettiin.

Kello taisi olla siinä 22-23.00 hujakoilla kun me Aleksin kanssa luovutetaan ja lähdetään viemään eveä sairaalaan. Päästään IHME kyllä aika nopeasti sisään. Eveltä katsotaan korvat ja crp. Serppi on alle 5 ja toinen korva punottaa. Kotiin silti pronaxenin kanssa, joka on siis tulehduskipulääke.

Hoitaja neuvoo meitä tulemaan perjantaina uudestaan katsomaan crp-arvon. Tokaisen hoitajalle, että "me ei tulla tänne enään perjantaina odottamaan kahdeksaa tuntia", niinkuin yleensä meidän sairaalassa on tapana, enkä todellakaan edes liioittele asian kanssa. Sanon hoitajalle, että "me mennään huomena yksityiselle". Hoitaja hymähtää/ naurahtaa, että "ei todellaan kannata vielä huomena mennä".

Lähdetään pois sairaalasta. Eve on saanut lääkkeen ja suostuu vihdoin klo: 00.30 nukahtamaan.

Aamulla soitan yksityiselle josta minulle sanotaan, että "heti vain sinne" ja ihmettelevät sairaalan huonoa käytöstä niinkuin aina. Kuka nyt naurahtaa ja sanoo että lasta ei todellakaan kannata viedä lääkäriin yksityiselle.

Yksityisellä neiti tutkitaan ja korvatulehdus on meidän kaikkien onneksi lähtenyt pois ja tilalla puhtaat ja erittäin terveet korvat. Syytä ei tällä kertaa neidin 6 h yö huudolle keksitty. Poskihampaita kyllä vahvasti epäili tämä lääkäri jolla käydään yksityisellä yleisesti aina ja flunssan sai myös diagnoosiksi. No se me jo tiedettiinkin.

Nyt onneksi meillä on ilta seitsemästä tuhissut suht terve lapsonen sängyssään.

Ihanaa iltaa teille kaikille nyt kun mullakin on rauha mielen päällä ♡

                       ♡ -Riikka

2 kommenttia:

  1. Mä vihaan päivystys lääkäreitä. Tuntuu et ne on niin työhönsä kyllästyneitä ettei niitä kiinnosta vaikka sinne tultaisiin pää kainalossa.. Mä menin viime alkuraskaudessa valittelemaan supistuksia niin se diagnosoi mulle keskenmenon ja samaan aikaan tunsin kyllä vauvan liikkeet :D
    Mutta kiva että siellä on nyt saatu nukuttua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis niit ei kiinosta mikään muu kun oma napa ainakaan täällä meillä päin. Ei voitu edes yksityiselle illalla mennä kun ne ei oo sillon auki :(

      Ei helvet** mitä idjootteja!! Onneks tunsit liikkeet, ettet säikähtäny pahemman kerran.

      Joo Evelyn heräs tänään varttiavaille 11 :D

      Poista