torstai 22. syyskuuta 2016

Erisanilta #hellyydenosoituksia ja mukana pientä arvontaa.

Saatiin viimeviikon loppupuolella ihanaa postia Erisanilta, joka lähetti meille pieniä hellyydenosoituksia. Pyysin Aleksia käymään postissa puolestani hakemassa paketin ja kun pääsin kotiin paketista löytyi Erisanin täyteläinen kosteusvoide 250 ml, Erisanin täyteläinen suihkusaippua 400ml ja Erisan Kirjo nestemäisiä pyykinpesutabletteja (26 tbl).Meille tuotteet tulivat hyvään saumaan, koska kylmemmät ilmat alkavat jo saapua ja tyttöjen ihoista alkaa huomata kuivuuden merkkejä. Meidän molemmilla tytöillä on atooppiset ihot, joten mikäs voide, suihkusaippua ja pyykinpesuaine atooppiselle iholle olisikaan parempi kuin hajuton, kosteuttava, väriaineeton ja parabeeniton.

Ihastuin Erisanin nestemäisiin pyykinpesutableteihin (26 kpl), ne ovat todella helppo käyttöisiä. Enään ei tarvitse mittailla pesuainepalloihin tai muihin mittoihin pyykinpesujauhetta, kun voi vaan heittää pyykkien sekaan 1-2 kirjopyykinpesu tablettia. Mikä parasta Erisanin pyykinpesutableteista on jätetty kokonaan pois hajusteet, väriaineet, fosvaatit ja zeoliitit. Ne ovat kehitetty myös yhdessä Allergia-, ja Astmaliiton kanssa. Mä olen kova pesemään pyykkiä ja meillä pyöriikin pyykkikone vähintään 2-3 kertaa päivässä, niimpä näitä tabletteja on tullut jo käytettyä jonkin verran. Nämä voisi olla ostoslistalla myös näiden tablettejen loppumisen jälkeen.


Sitten pääsemmekin suihkusaippuaan. Meillä on tullut jo entuudestaan tutuksi hajusteettomat ihonpesuaineet, koska mun mielestä niinkin pienelle kuin Emily ei sovi hajusteelliset ihonpesuaineet. Saatiin siis loistavaan saumaan myös tämä Erisanin täyteläinen suihkusaippua, joka on myös hajusteeton. Suihkusaippua sopii herkemmällekkin iholle ja siinä on mukana 33% kosteusvoidetta. Yllätyin tuotteen koosta (400ml) ja siitä kuinka vähän sitä pitää purkista ottaa, jotta saa itsensä jo puhtaaksi ja vaahtoamaan. Uskon tämän suihkusaippuan ainakin meillä kestävän pidemmän aikaa. Erisanin täyteläinen kosteusvoide tulee meidän perheellä myös kovaan käyttöön pian, kun ihot alkavat näyttää kuivumisen merkkejä. Tämä kosteusvoide sopii koko perheelle ja varsinkin niille, joilla on erittäin kuiva iho. Testailin voidetta jo itselleni ja tytöille ja voin kyllä todeta sen imeytyvän nopeasti iholle. Voide oli hyvin levittyvää, joten sitä ei tarvinnut paljon purkista puristella. Omalle iholleni kosteusvoiteesta jäi aivan ihana viileyden tunne hetkeksi aikaa.Mulla on teille myös ihanaa kerrottavaa, nimittäin voitte käydä osallistumassa tämän samaisen tuotepaketin arvontaan TÄÄLLÄ. Osallistumis aikaa on 7.10.2016 saakka. Arpa onnea teille kaikille ♡

Yhteistyössä:

Erisan
Ja
Mammalandia


                       ♡ -Riikka

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Mä tykkään myös todella paljon, varsinkin lapsilla Erisanin tuotteet on ihan parhaita! :) Nyt vain osallistumaan arvontaan!

      Poista