torstai 8. syyskuuta 2016

Nyt siivotaan kodit puhtaaksi uudella Bioswipe sarjalla!

Meillä on alkanut Emily jo kovasti harjoittelemaan itse syömistä ja siltä pöydät näyttävätkin tällä hetkellä. Tahmatassujen kuvia on joka puolella asuntoa, kun kummatkin tytöt ovat vauhtiin likaisilla tassuillaan päässeet. 

Aivan loistavaan saumaan Mammalandia välitti minulle yhteistyötä suomalaisen suoramyynti yritys Homcaren Finland Oy:n kanssa.

Homcare on siis suomalainen suoramyynti yritys, joka markkinoi ja myy ihmisen ja kodin hyvinvointiin liittyviä laatutuotteita. Yritys on perustettu vuonna 1985 ja on kehittynyt vuosien saatossa yhdeksi maamme suurimmista suoramyyntijärjestelmistä.

Tuotteiden valmistuksessa käytetään bioteknisiä menetelmiä, joiden tavoitteena on puhtaus, hajujen poisto ja pintojen suojaaminen uudelta lialta. Bioswipe-tuotteet lisäävät puhdistettaville pinnoille ihmisten terveyttä edistäviä mikrobeja/probiootteja, jotka vievät elintilaa haitallisilta bakteereilta.

Innoissani otin yhteistyön vastaan, kun näin lähellä aihetta ollaan täällä meidän kotona. Sain testattavaksi Homcarelta yleispuhdistusaineen ja hajunpoistajan. Bioswipe uutuus sarjasta ensimmäiseksi tuotteeksi sain Multi cleanin, joka on biologinen yleispuhdistusainetiiviste. Se laimennetaan vedellä ennen käyttöä. Multi cleanin tarkoituksena on puhdistaa ja poistaa likaa ja rasvaa kaikkialta kodin pinnoilta. 

Toiseksi tuotteeksi kokeiluun sain Bioswipen sarjaan kuuluvan Fresh air  hajunpoistajan, joka neutraloi hajut hetkessä ja on turvallinen sekä käyttäjälle, että ympäristölle. Fresh air tuoksuu Tahitin gardenialle, joka on ylellinen tuoksu. Tuoksussa tulee esille myös appelsiinipuun, jasmiinin ja vanilijan tuoksut.Multi clean tuli meillä käyttöön melkolailla heti välipalan syömisen jälkeen. Pöytätasot olivat siinä kunnossa, että samantien halusin mennä hakemaan uuden testattavan tuotteen ja kokeilla sitä. Multi cleanin mukaan voi ostaa erikseen suihkepullon, johon on merkitty selkeästi viivoilla, kuinka paljon pulloon tulee vettä ja kuinka paljon tiivistettä. Toki pullossa on myös ohjeet, kuinka paljon vettä ja tiivistettä sekoitetaan keskenään, jos suihkepulloa ei jostain syystä tarvitse tai halua ostaa.

Yllätyin Multi cleanin riittävyydestä. Itse tiivistettä pulloon tarvitsi laittaa minimaalinen osa veden määrästä ja kyllä vaan pöydät lähtivät puhtaiksi. Uskon, että tämä yleispuhdistusaine tulee myös kestämään todella paljon pidempää kuin nuo "normi kaupan" yleispuhdistusaineet. 

Olen tällä hetkellä onnellinen siitä, että tätä yleispuhdiatusainetta voi käyttää oikeastaan mihin vain kodin pinnoille. Itse olen testannut pyyhkiä keittiönpöytää missä on ruokajäämiä ja pölyt on tullut myös pari kertaa tällä aineella putsattua. Voin liputtaa tuotteen puolesta ihan käsi sydämmelläni.Toinen tuote, jota pääsin teataamaan oli tosiaankin tuo Fres air hajunpoistaja, joka on tullut meillä käyttöön vessassa. Vessahan on väkisinkin sellainen paikka missä välillä vähän tuoksahtaa pahalta, joten nyt siihenkin ongelmaan on ratkaisu. Pari suihkausta tätä hajunpoistajaa niin ne ikävemmätkin hajut on poissa. Myös tähän voi ostaa oman suihkepullon. 

Meillä Evelyn meni yhtenä päivänä vessaan, kun olin hajunpoistajaa siellä käyttänyt ja samantien tyttö huusi minulle vessasta, että "äiti mikä täällä haisee!". Toinen ei oikein vielä osaa erottaa haju ja tuoksu sanoja toisistaan. Kyselin sitten neidiltä onko hyvä vai paha haju niin tomerasti minulle vastattiin, että "HYVÄ"! Tuoksu on myös äidin mieleen, eikä ole lantrattuna liian voimakas myöskään hajuherkimmille ihmisille. Huomasin myös tuoksun pysyvän kauan siellä minne sitä koskaan suihkuttikaan.

Autossa ei olla vielä päästy kokeilemaan tuotetta, mutta uskon, että hajunpoistaja tulee käyttöön jossakin vaiheessa myös siellä, kunhan Aleksi pääsee sitä testailemaan.


Yhteenvetona tästä voisin sanoa, että kun tuotteet pääsevät loppumaan, niin varmasti kyllä tulen täältä tilaamaan jatkossa puhdistusaineet. Enään ei tarvitse edes pelätä meneekö Emily tai Evelyn ottamaan pullon ja suihkauttelemaan sillä ja mikä parasta tuotteet tulivat ovelle saakka kannettuna kotiin!
                                                                 Tuotteet saatu 
                                                 Yhteistyössä Homcare Finland Oy
                                                    Homcare Finland Oy facebook
                                                                        Ja

                                                              Mammalandia
                                                      Mammalandia facebook

                                                                 ♡ -Riikka


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti