keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Väsymys.

Kirjoitettu tiistaina!

Väsymys, se pirulainen, jos nyt en tietäisi, että olen nukkunut viime yönä vaan kolme ja puoli tuntia, luulisin olevani raskaana. Tämä väsymys on verrattavissa hyvinkin paljon siihen tunnetilaan.

Meillä Emily raasu on edelleen flunssainen ja flunssa tuntuu vain pahenevan päivä päivältä. Tänään päästäänkin käymään onneksi lääkärissä, jos vaikka vihdoin saataisiin jokin lääke auttamaan meidän pikkuista. Meillä ei nimittäin nukuta yöllä ja raasu on ihan kamalan yskäinen.

Mun on itse koitettava jaksaa lähteä kouluun, koska mulla ei ole varaa olla yhdeltäkään tunnilta pois. Kurssimme ovat niin lyhyitä, että jos niiltä on pois niin joutuu korvaamaan ne jossain muussa ryhmässä Helsingissä. Onneksi meillä on kuitenkin auttavia käsiä lapsien kanssa .

Onko teille rantautunut vielä syysflunssaa ja nyt nimenomaan niille lapsille? Kauanko on kestänyt?

Musta tuntuu, että kun tytöt aloittivat päiväkodin, niin muuta ei ole enään ollutkaan kun flunssaa flunssan perään. Evelyn onneksi tervehtyi hyvin antibiootin avulla, mutta nyt taistellaan vielä Emilyn flunssaa vastaan. Itsellänikin kurkku taas vaivaa ja nenä vuotaa. Toivottavasti pääsen vähällä, jotta on helpompi olla kipeiden lapsien kanssa kotona.

Nyt toivotaan Emilylle parempia vointeja ja mä lähden istumaan koulun penkille, ainakin täksi päiväksi.

                         ♡-Riikka


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti