maanantai 1. helmikuuta 2016

Taudista selvitty? (Toivottavasti). ?

Uskallankohan huokaista helpotuksesta. No sitä en tiedä, mutta nyt on ollut jo yksi kuumeeton päivä meillä kaikilla. 7 päiväähän tämä kamala kuume kestikin, mutta nyt alkaa jo näyttää paremmalta.

Ei uskalla kyllä vieläkään juhlia, koska mulla oli tässä välissä jo yhden päivän kuume pois ja tuli takaisin kahta kauheampana. 

Vielä tässä heikottaa yhtä jos toista. Ehkä me säilytään nyt taas hetki terveinä, kun saatiin jo tälläinen tauti tänne meille asustamaan.

Sitten toisiin asioihin. Eilen mulla tuli inspiraatio ottaa meidän Emilyn vaatekaapista taas pieniä vaatteita pois ja kyllä niitä vaan taas lähtikin muovipussillinen. Sain purkaa ylähyllyiltä jo 68 cm vaatteet tytölle käyttöön. Kyllä Emily kasvaa niin nopeaa vauhtia, etten muistanutkaan sitä Evelynin ajoilta.

Vielä olisi saman homman tekeminen Evelynin kaapin kanssa, kunhan vain jaksan alkaa sitä purkamaan. Sieltä löytyy aivan liikaa vaatteita :D

Mitenkä teidän viikko on mennyt? 

Mä olen vähän heikomman puoleisesti nyt kirjoitellut ja se tosiaan johtuu siitä, ettei olla oikein mitään tyttöjen kanssa kipeinä tehty ja toiseksi en ole oikein tänne kerennytkään tässä lapsia hoitaessa. Jospa saisin nyt itseäni niskasta kiinni ja palaisin pikku hiljaa normaali postaus tahtiin. Saa nähdä :)


Oikein mukavaa päivää kaikille ♡

                     ♡ - Riikka ja tytöt


2 kommenttia:

  1. Mukava kuulla että ootte paranemaan päin<3 Aika rajulta toi teiän pöpö kuulostikin :/

    VastaaPoista