tiistai 16. helmikuuta 2016

Saliohjelma.

Nyt olen vihdoin päässyt taas rytmiin harrastukseni parissa.

Aloitin ensimmäisen kerran salilla käynnin ennen kuin tiesin odottavani Evelyniä. Ehdin käymään vain hetken salilla ennenkuin aloin todenteolla ihmettelemään miksi mun syke nousee kuntopyörällä pyöräillessä lähemmäs 200 ja puuskutan kuin mikäkin pyörän selässä. Sain tietää hetkeä myöhemmin olevani raskaana. Siihen loppui joksikin aikaa harrastukseni.

Aloitin Evelynin jälkeen uudestaan salin heti kun pystyin, mutta taas kävi sama homma.

Jospa tämä nyt tällä kolmannella kerralla onnistuisi ilman mitään esteitä :D

Kävin noin nelisen viikkoa sitten tekemässä kuntosalilla itselleni pt:n kanssa saliohjelman. Pt neuvoi mulle kuinka laitteet toimivat ja miten teen liikkeet oikeaoppisesti. Kyllä mä jonkin verran muistinkin, mutta eihän koskaan ole pahitteeksi kerrata.


Tällä hetkellä saliohjelmani on yksi jakoinen. Ohjelmaani kuuluu niin laitteilla tekoa, kun ihan ilmankin laitteita. Pääasiallisesti keskityn siihen inhottavimpaan kohtaani eli peppuun. Laihduttaa en tässä vaiheesaa aio, mutta kiinteyttä kyllä haluan.

Saliohjelmani koostuu mm. jalkojen, pepun, selän, vatsalihasten ja hartioiden teosta, jos sen nyt niin voi sanoa. Tällä hetkellä mulla menee kolmen sarjat 12 ja 15 toistolla.

Olen pyrkinyt käymään 3-4 kertaa viikossa kuntosalilla ja aika hyvin olen siinä pysynytkin ennen tätä päivää, kun tuli pieni este matkaan hetkeksi.

Olkapääni nimittäin eilen rusahti oikein kivasti kun nostin Evelyniä liian nopeasti lumivallin päälle. Nyt on sitten ilmeisesti taas kiertäjäkalvosin tulehtunut kädestä. Mulle jo tuo vaiva tuttua. Nyt on pakko pitää taukoa salista ja keskittyä popsimaan tulehduskipulääkettä, jospa tämä tästä sen avulla menisi ohitse.


                             ♡- Riikka


4 kommenttia:

 1. Kivaa että oot löytänyt intoa treenaamiseen, saisit jakaa sitä tännekin päin ;D Ei kyllä oon nyt pikkuhiljaa yrittänyt tehdä jotain :D Toivottavasti käsi tulee pian kuntoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virtuaali into sulle sinne! :)

   Salille vaan, se on ihan kivaa, kun pääsee kunnolla treenaamisen makuun :)

   Samaa toivotaan täällä :)

   Poista