perjantai 19. helmikuuta 2016

Evelynin omaan huoneeseen siirtyminen.

Kuulkaas muruset, meillä juttu on nyt niin, että ollaan Aleksin kanssa alettu opettaa Evelyniä takaisin omaan huoneeseen nukkumaan.

Emily nukkuu meidän kanssa samassa huoneessa ja kummatkin tytöistä häiritsevät toistensa unia useasti yöllä. Evelyn sillä, että heräilee välillä, pyörii ja hyörii kun taas Emily maitoa pyytämällä eli siis itkemällä.

Ensimmäiset neljä yötä on nyt takana ja niistä ensimmäiset kaksi yötä voin sanoa, ettei ole helppoa ollut, muttei nyt läheskään niin vaikeaa kun alussa kuvittelin tilanteen olevan.

Ostin Evelynille tarroja ja tarravihon. Tarran saa aina jokaisen yön tai päiväunien kohdalla. Kunhan on nukuttu ne kiltisti heräämättä omassa huoneessa ja omassa sängyssä.

Ensimmäinen yö meni jotakuinkin niin, että mentiin Even kanssa 20:00 nukkumaan. Jäin Evelynin viereen. Tyttö simahti kuin saunalyhty, jonka jälkeen hiivin huoneesta hiljaa pois. Pääsin sänkyyn ja ehdin siellä olemaan noin 45 min, kunnes Eve heräsi ja alkoi itkemään. Kello taisi silloin olla 21:00.

Menin uudestaan Even viereen ja jonkin ajan kuluttua tyttö simahti. Lähdin nukkumaan meidän makkariin.

Kello 03:30 Evelyn heräsi. Kuulin pieniä askeleita, jotka lähenivät meidän huonetta. Askeleet lähtivät takaisin omaan huoneeseen. Meni 5 minuuttia ja tyttö kömpi meidän viereen.

Minä vein tytön takaisin ja muistutin tarroista. Samaan aikaan Emily heräsi. Lähdin halien ja pusujen jälkeen Evelynin huoneesta. Alkoi itku. Eikun takasin. Sama rumba alusta, halit pusut ja pois. Taas alkoi itku. Noh mun oli pakko mennä tässä välissä jo nukuttamaan vauvaa takaisin jottei toinen herää lopullisesti yöuniltaan.

Evelyn ei suostunut enään mennä omaan huoneeseen ja jäi meidän väliin, kunnes Aleksi päätti lähteä vielä tunniksi nukkumaan Even huoneeseen ennen töihin lähtöä. Aamulla herättii Even kanssa meidän sängystä.

Elikkä puoli 4 saakka yöllä nukuttiin ihan hyvin ja sitten tuli hieman takapakkia. Päikkärit neiti nukkui kuitenkin omassa huoneessaan ja saikin palkkioksi valita itselleen tarran.

Nyt neljän päivän jälkeen voin kertoa teille, että meidän Evelyn nukkuu omassa huoneessa läpi yön heräämättä kertaakaan. Ei se omassa huoneessa nukkuminen sitten pelottavaa ollutkaan. Tarrat ovat ollut todellakin Evelynin mieleen, joten mikäs siinä. 



Yöt ovat rauhoittuneet muutenkin aika paljon. Emily nukkuu nyt myös yöt heräämättä ja meillä saa kaikki VIHDOIN nukkua. Tosin, minä tapani mukaan heräilen yöllä ainakin kahdesti. Jäänyt rytmi ilmeisesti päälle.

Nyt peukut pystyyn, että tämän mun hehkutuksen jälkeen ei tule takapakkia! :)
  
                             ♡ -Riikka


2 kommenttia: