sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Talven ensimmäinen pulkkailu.

                                                                         Heippa!

Viime yönä tänne meillekkin oli satanut lunta, joten me päätettiin lähteä Evelynin kanssa pulkkailemaan. Aleksi haki mulle ja Evelynille meidän varastosta Evelynin pulkan. Tosin ongelmaksi meinasi koitua se, ettei me muistettu meidän häkkikellarin ovilukon koodia!

Emilyn laitoin tietenkin vaunuihin nukkumaan siksi aikaa päiväunia. Evelyn varmisti monta kertaa, että pulkka varmasti lähtee meidän mukaan ulos ja kun otin pulkan kantoon, niin neiti kävelikin todella reippaasti pihalle :)

Meidän pihassa sitten Evelyn kyytiin ja menoksi. Neiti tykkäsi kovasti olla pulkan kyydissä ja höpöttelikin jotain omiaan koko matkan, mikä käveltiin puistoon. Mistään en kyllä saanut selvää, kun oli kohinaa sen verran :D Emily nukahti aikalailla samantien kun lähdettiin meidän kotipihasta liikkeelle.

Meidän kodista ei ole kamala matka tuohon lähipuistoon ja siellä Eve pääsikin laskemaan elämänsä ensimmäistä kertaa ihan pientä mäkeä. Se oli neidistä tosi hauskaa. Kuitenkaan uudestaan hän ei jaksanut laskea, kun puistossa oli taas niin paljon kaikkea muutakin kivaa.

Puistosta lähdettiinkin sitten käymään kaupassa ja kaupan kautta kotiin. Evelyn oli jo niin väsynyt, että kun hän katsoi hetken muumeja niin hän nukahti meidän sohvalle. Sanoinkin Aleksille, että "hyvä kun katsellaan muumeja ihan täysiä ja neiti nukkuu jo sohvalla :D" Huomattuani Even nukahteen oli kuitenkin pakko herättää tyttö, koska kello oli silloin jo lähemmäs kuusi illalla ja pakkohan oli Evelle vaihtaa yöpuku päälle, pestä hampaat ja syödä iltapala ennen nukkumaan menoa.

Kahdeksan aikaan laitettiin lapset unille ja molemmat simahtivatkin kuin saunalyhdyt. Itse katsomme nyt telkkaria, tai no Aleksi katsoo ja itse kirjoitan tätä postausta.

Onko teille jo satanut lunta ja oletteko päässeet vielä pulkkailemaan? Mitkä on lastenne mielistä kivoimmat leikit ulkona, silloin kun on lunta?

                                           ♡ -Riikka

6 kommenttia:

 1. Aamusta alkoi satelemaan lunta, mutta nyt on vasta kunnolla valkoinen maa. Vihdoin. Kyllä sitä lunta on odotettu ja eniten ehkä sitä pulkkailua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että sielläkin on satanut lunta. Kyllä tuli heti pirteempi olo kun lunta oli tullut. On myös niin paljon valoisampaa :)

   Pulkkailu on kyllä kivaa :) Itse odotan, että Emilykin tulee siihen ikään, että pääsee pulkkailemaan :)

   Poista
 2. Tännekin saatiin nyt lunta, ihanaa päästään pulkkailee :D hei voitas nyt alkaa suunnittelee niitä treffejä :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä!

   Joo niin voitas :) Meillä on nyt kyllä tytöt kipeinä tai no Emilyllä on tosi kova flunssa, Evellä vaan vähän flunssaa.

   Poista
 3. Ihania pulkkailijoita <3 :)
  Tännekin on nyt pikkukerros lunta sadellut ja parhaiten lapset viihtyy ulkona juurikin pulkkaillen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän tuo Evelyn on ♡ :)

   Noniin tekin siis pääsette pulkkamäkeen, se on kyllä tosi kivaa lähteä pulkkailemaan vaikka itse on jo aikuinen :'D

   Poista