perjantai 8. tammikuuta 2016

Kuntosalikortti.

Huh huh, siis mullehan kävi niinkin mahtavasti, että olin joskus (noin kuukausi sitten) joululahjaostosten yhteydessä osallistunut kuntosalin lahjakortin arvontaan. Noh edellispäivänä mulle sitten soitettiin ja kerrottiin, että MINÄ olin voittanut sen, (kuukauden salikortin)!

Ai, että sitä riemua! Olen odottanut taas, että milloin saan jatkaa salilla käymistä, mutta sinne lähteminen on ollut pitkän tauon jälkeen jostain syystä todella työlästä.

Nyt kun sain kortin, niin pakkohan sinne on mennä! Mä olen nyt kyllä todella happy :) Salilla aion käydä aika varmasti ihan yksinäni. Mä olen aina ollut vähän sellainen, että salille en halua ketään mukaan, ettei treenaaminen mene ihan höpöttelyksi. Toki mun sisko vähän lupaili miettiä, jos lähtisi myös kokeilemaan, mutta saa nyt nähdä :)

Eilen sitten kävin tutustumassa saliin, toki olen kyllä ennenkin treenannut kyseisellä salilla, mutta koska hain salikortin, niin sain myös opastuksen kuntosalin ympäri.

Päätin myös repäistä ja jatkaa kuntosalikortin pituutta ja liityin jäseneksi kuntosaliin. Sain vuoden sopparin aika edullisesti.

Mun sopparista lähti ensinäkin pois 100 euroa, joka on liittymismaksu tähän saliin. Mulle opastettiin, että lapset saa tuoda lapsiparkkiin siksi aikaa kun itse on salilla, myös kolmekuisesta ylöspäin eli Emilyn, jos siltä tuntuu. Mä kyllä luulen, että mun salit sijoittuu siihen aikaan kun Aleksi on kotona.

Saan käydä normi ja infrapuna saunassa. Sali on avoinna mulle 24/7, eli toisin sanoen, jos en saa yöllä unta niin voin vaikka kipittää tuohon alle parin kilsan päähän ja käydä Sami Hedberg sanoin vähän pumppipamppi pumppipamppi :'D Korttiin kuuluu myös yksi opastettu pt kerta, jota tosiaan tarvitsen tämän tauon jälkeen. Jäsenyyden saa myös pistää tauolle, esimerkiksi raskauden, matkustamisen tai sairauden takia. Viimeinen, muttei vähäisin asia, joka kuului sopimukseeni oli, että saan päättää myös kolme kaveria, ketkä pääsevät käymään salilla kerran tai pari kertaa ilmaiseksi.

Juteltiin saliohjaajan kanssa samalla vähän, mitä kohtia kropassani haluaisin parantaa ja nyt aletaankin sitten keskittyä niihin kohtiin. Joitakin tuloksia mulle luvattiin jo seuraavaksi kesäksi, kunhan jaksan aktiivisesti käydä salilla. Se tuskin tulee olemaan mulle ongelma. Toki salilla käyntiä kannattaa silti jatkaa kesänkin jälkeen..

Tänään ajattelin lähteä salille ensimmäistä kertaa ja otan kyllä tuon mun entisen (ensimmäisen) ohjelman mukaan, minkä pt mulle on joskus tehnyt :D Sillä pääsen varmasti hyvin alkuun ja maanantaina mulla on sitten se pt-ohjaus tällä salilla.

En tiedä alkaako blogiini tulemaan sali juttuja ollenkaan, mutta ehkä tällein joskus mitä nyttenkin :)

Mitä mieltä te olette? Haluatteko kuulla sali juttuja vai ette? 

                           ♡  -Riikka

10 kommenttia:

 1. Onnea! Vitsi ku oiskin kiva jos voittais tuommosen kortin niin sais jonkinlaisen sysäyksen tonne salille päin! Mul on ollut aivan liian pitkä tauko (n. 11vuotta!!), tuntuu ajatuskin ihan vieraalta :D
  Tsemiä pumppipamppeihin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D no joo se on niin vaivaloista lähteä sinne varsinkin kun kukaan ei ole potkimassa pepulle :D Nyt on pakko! :)

   Nyt vaan otat ittees niskasta kiinni ja suuntaat nokan kohti salia jos tykkäät siitä !

   Kiitos :D

   Poista
 2. Jestas mikä tuuri! Onnea :)
  Ehkäpä sun innoittamana mäkin jaksan raahautua salille lähiaikoina :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta, kiitos :) Noniin sinne vaan :) harmi kun ei voida käydä samalla salilla :D

   Poista
 3. Voittaisinpa mäkin, tulis ehkä joskus käytyä! :D Toi lapsiparkkijuttu olis kyllä varmaan kätevä, jos vaan lapsi siellä viihtyy..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo toi on paha, jos ei oo ns pakko mennä niin eihän sinne tuu lähdettyä :D

   Musta se oli tosi hyvä! Siellä oli paljon leluja ja kaikkea. Jännittää kyllä laittaa neidit sinne. Musta tuntuu, että isompaa voisin koittaa, mutta pienempää en kyllä ihan vielä ehkä uskalla :)

   Tänään jo kävinkin salilla ja voi, että mun jalat huutavat armoa :D

   Poista
 4. Onnea voitosta!:) Vähänkö tekis kans mieli salille! Just eilen päätin muutenki alkaa vähän panostaa ruokavalioon enemmän ku haluis äkkiä tän kropan jo normaalitilaan. Eikä haittaa vaikka tulis vähän timmimpi ku normaalisti :D ehkä kuukauden parin päästä vois alkaa käymään salilla ku tää haava on kunnolla parantunu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)joo luinkin sun postauksen :D Siitä vaan salille huhkimaan mun kanssa sitten kun pystyt. Mä käyn tossa fit 24 :)

   Poista
 5. Hieno homma! Salilla käyntiin tottuu muutamassa kuukaudessa ja kroppa alkaa huutaa salille jos et sitä sinne vie... Ainakin näin mulla kävi. Mutta kyllä sitä siihen sohvalla löhöämiseenkin nopeasti tottui ja sitten ei meinaa enää sinne salille päästä. Toki jos liian nopeasti aloittaa ja on liian korkeat tavoitteet niin sitten taas kyllästyy... Näin mulle kävi ekalla kerralla kun yritin salilla käyntiä 8 vuotta sitten. Mutta nyt olen saanut onneksi rytmin, tosin reilu vuoden tauko oli raskauden ja synnytyksen vuoksi... Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on :D Ensimmäiset päivät ovat kyllä niitä kovimpia aina, kun kroppa on niin koetuksella.

   Joo mä oon kanssa tottunut vähän liiankin kanssa. Nyt oli pakko ottaa jo vihdoin itseä niskasta kiinni :D

   Hyvä, että olet saanut rytmistä kiinni :)

   Kiitos paljon :)

   Poista