perjantai 8. tammikuuta 2016

Blogin uusi ilme.

Nyt on blogini saanut taas uuden ilmeen! Pitkän aikaa olen miettinyt, että haluan saada täydellisen ulkonäkömuutoksen blogiini ja nyt se onnistui samalla kun osallistuin Onni bloggajien palauterinkiin. Sain paljon hyvää palautetta, mutta myös kritiikkiä ja niitä kritiikki kohtia lähdinkin kunnostamaan. Sitä kun on aina välillä todella sokea omille virheilleen.

Blogini ulkonäkö meni oikeastaan kokonaan ihan uusiksi. Pitkään sitä väsäsin ja sainkin revittyä itseltäni monta hiustuppoa päästä hermostuksissani :D Päänikin taisin jo saada kipeäksi.

Nyt kuitenkin mä olen enemmän kuin tyytyväinen blogini uuteen ulkonäköön ja se saa nyt ainakin jonkin aikaa pysyä tuollaisena. Seuraavaksi vaihdan sen sitten, kun mun hermot ovat levänneet tarpeeksi kauan ja ne hiustupot, jotka päästäni lähtivät ovat kasvaneet takaisin!

Iso kiitos kaikesta avusta (koska itse olen niin käsi) kuuluu Kaiken takana on äiti.-blogin Hanskille, joka suunnitteli bannerini minulle.Tietenkin unohtamatta myös Kädenjälkiä sydämessä-blogin Neaa, joka auttoi mua muissa asetuksissa, mitä en itse tajunnut <3

Näillä siis mennään eteenpäin :)

                                                                     <3 -Riikka


12 kommenttia: