maanantai 4. elokuuta 2014

Uusia taitoja.

Jippii!

Eilen Evelynin nukuttamisesta tuli astetta haastavampi kun tyttö nousi seisomaan pinnasänkyyn. 

Sängyssä ennen nukkumaan menoa on kaikkein kivointa seisoa ja pelleillä minkä kerkiää. Okei, nyt tyttö kyllä osaa nukkua jo ilman sitä ainaista silittelyä, mutta ei se yhtään helpommaksi sitä tee, että ainakun laitan Even sänkyyn niin alkaa kuulua ähinää ja puhinaa ja vähän ajan päästä tyttö katsookin mua pinnasängyn puiden välistä naureskellen. Laitan tytön uudestaan makaamaan ja sama toistuu. Rumbaa jatkuu tasan niin kauan, että Evelyn on niin väsynyt, ettei kertakaikkiaan vaan enään jaksa nousta :D

Oottakaa vaan kun omat pikkuisenne ovat tuon ikäisiä tai aloittavat seisomisen! >:D Toisilla tietenkin varmasti jo tämä vaihe ohi. 

Itse muistan, kuinka koko ajan toivoin, että Evelyn oppii liikkumaan jne.. Ajattelin, että siloin kaikki helpottuu paljon, kun ei tarvitse enään kantaa tyttöä paikasta toiseen. Noh tyhmähän mä olin. Tottakai kaikki tulee 100 kertaa hankalammaksi ja haastavammaksi kun Eve menee juuri niihin kiellettyihin paikkoihin ja sänkyyn nouseminen on se maailman kivoin juttu. Varsinkin silloin kun on yöuni aika.

Noh kaippa tämäkin vaihe menee ohi vielä joskus kun se seisominen ei ole enään niin uusi asia.

Hauskaa loppu iltaa kaikille ja hyvät yöt :)

                                                                   <3-Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti