tiistai 5. elokuuta 2014

Alkuillan uniongelmat.

Tulin vaan kyselemään, että miten teidän lapsoset on nukkuneet näillä helle ilmoilla yönsä?

Meille on koitunut nyt ongelmaksi tämä alku illan herääminen. Aina kun saan Evelynin nukkumaan niin puolen tunnin päästä Evelyn herääkin jo itkemään. Välillä itku kohtaus menee ohitse pelkällä tutilla, mutta välillä taas ei auta mikään. Nälkää itku ei ole, koska Eve syö illalla puuron ja juo vielä maidon päälle ennen nukkumaan menoa. (Heräilyä on tuonne klo:00:00 ihan jatkuvasti, ennenkuin Eve nukkuu hyvin). Valoisuuskaan ei ole ongelmana, koska meillä on niin pimeä huone kun vaan voi olla. Yliväsymyskään tuskin on kyseessä, koska yritän ajoittaa nukkumisen niin, että tyttö ei mene aivan liian väsyneeksi.

Meillä on myös ihan säännöllinen rytmi päivän aikana ja illalla alamme hyvissä ajoin rauhoittumaan ennen nukkumaan menoa. Käydään kylvyssä, syödään iltapuurot, vaihdetaan vaippa, pestään hampaat ja juodaan maito sängyssä.

Olen myös miettinyt mahtaisiko heräily johtua hampaiden tulosta, mutta toisaalta luulisi, että se olisi sitten jatkuvaa heräilyä läpi yön. Meillä ei kuitenkaan niin ole.

Onko muilla ollut samoja ongelmia? Ja jos on jotain neuvoja, niin otan kyllä mielelläni vastaan kaikki mahdolliset neuvot ja ehdotukset.

                                                                     <3-Riikka

2 kommenttia:

  1. meillä nukkuu helmi myös tosi levottomasti ja heräilee monta kertaa yössä joko juomaan tai painajaisiin :(
    enpä osaa neuvoja antaa muuta kun et ikkunat vaan auki yöks tai tuuletin puhaltamaan ja peitto kannattaa vaihtaa pelkkään lakanaan.. mutta eipä noistakaan ole meille ainakaan hirveesti apua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei :( no sitä vähän ajattelinkin, että kuumuus varmaan on osa syy. Ikkuna meillä onkin auki ja eve ei edes halua käyttää peittoa joten kaippa se on vaan kestettävä. Toivotaan, että vähän viilentyis ilmat ainakin illaksi :)

      Poista