torstai 21. elokuuta 2014

Netti shoppailua.

Noin kuukausi sitten mulle tuli kamala nettishoppailu into, niimpä päätin mennä perus H&M:n sivuille. Löysin sieltä kivoja vaatteita itselleni ja Evelle. 

Noh nehän on kyllä kesävaatteita ja nyt on jo syksy kovaa vauhtia tulossa. Tosiaan vaatteiden oli tarkoitus tulla aikaisemmin, mutta jostakin syystä vaatteet tulivat vasta nyt.


Noh joka tapauksessa olin enemmän kuin tyttyväinen tilauksiini. Suurin osa vaatteista oli juuri sillaisia kun ne kuvissa olivatkin. Ajattelimpa esitellä teille hieman niitä. Hintoja en kyllä nyt millään muista, mutta kuvat sain räpsittyä ja tehtyä niistä koosteen.


Ostin myös KappAhlista pari vaatetta Evelynille. KappAhlissa oli "ota kolme, maksa kaksi-kampanja". Niimpä menin samantien sinne, koska kyseisessä kaupassa on aivan ihania Newbien vaatteita. Olin jo pitkään katellut juuri näitä kyseisiä vaatteita sieltä ostettavaksi, mutta sinne ne sitten aina jäivät. Tällä kertaa kuitenkin kävin hakemassa kaikki kolme vaatetta, joihin rakastuin.


Tässäpä siis ensiksi Evelynille ostamani  H&M:n vaatteet:


Näihin vaaleanpunaisiin ballerinoihin rakastuin heti ensisilmäyksellä, ne olivat juuri niin meidän neidin näköiset kun vaan voi ikinä olla :) Sukkia Evelyn tarvitsee aina, siitä ei sen enempää. Sitten oli nämä pinkkivalko raidalliset legarit, jotka otin vain, koska olivat oikeasti halvat :D Pitsishortsit olivat aivan mun lempparit, nettisivuolla näyttivät kyllä aika erilaiselta kuin "livenä", mutta eipä se kamalasti haittaa. Näitä voikin nyt pitää sisätiloissa kun ulkona tuppaa olemaan jo hieman liian kylmä shortseilla tepastelemaan..



Tässä taas KappAhlista ostamani vaatteet.

Tätä vaaleanpunaista eläin bodya olin katsellut ihastuneena jo pitkään, tämä oli sellainen "mun on pakko saada tämä Evelynille" ostos. Ostin KappAhlista koko 80 cm olevia vaatteita, koska näitä 74 cm meillä on jo aivan liian paljon + kohta Eve ei enään edes mahdu niihin. No okei on siihen vielä aikaa, mutta jokatapauksessa. Toisessa kollaasin kuvassa ihan normaalit vaaleanpunaiset collagehousut ja alin body oli myös mielestäni todella sopiva juuri meidän neitoselle..


Olen enemmän kun tyytyväinen Evelynille ostamiini vaatteisiin.

Mitä pidätte? Onko teidän mielestä kivoja vaatteita?

Itselleni ostinkin yllättävästi hieman vähemmän vaatteita, mutta sain juuri sellaiset asiat joita tarvitsinkin. 


Nämä siis H&M:ltä. Musta ihan perus kangasmekko. Okei tämä oli sellainen mistä olin ihmeissäni, koska en ajatellut sen olevat tälläistä kangasta (joo tiedän olisi pitänyt lukea seloste vaatteesta). Kun vaate tuli katsoin sitä niin, että tämä lähtee takaisin, mutta kun sain sen päälle rakastuin siihen. Se oli ihonmyötäinen ja koristeeksi siihen voi laittaa vaikka jonkinlaisen vyön, tai yhdistellä koruja mekon kanssa jos siis ei tykkää siitä ihan pelkästään :) Seuraavaksi ihan perus pinkki toppi, joka ei kylläkään tässä kuvassa näytä pinkiltä. Ostin myös ihanat vaaleanpunaiset shortsit, jotka iskivät silmääni heti jostakin syystä. Yleensähän siis en pidä kun vain farkkukankaisia shortseja. Noh poikkeus tilanteeseen :)


Seuraavaksi ostellaankin sitten toppapuku Evelynille ja itselleni talvitakki+housut, kun Even kanssa telmii ulkona :) Kuravaatteitakin pitäisi katsoa jos jostakin jotakin löytyisi. Ajattelin mennä jo tänään katselemaan Ticketin sivuilta, jospa Evelle löytäisin jotakin kivaa shopattavaa sieltä. Vk.haalareita meillä onkin jo kaksi. Toisessa jopa lämmin vuori, joten niitä ei tänä syksynä tarvitsekkaan ostaa.

Nyt mä kyllä poistun katsomaan Pretty little liarsia ja sen jälkeen hampipesulle ja nukkumaan. Hyvää yötä kaikille rakkaille lukijoille <3

                                                                  <3 -Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti