maanantai 11. elokuuta 2014

Pikkuinen kipeänä.

Tulimpa vain kertomaan, että joudutaan varmasti perumaan huominen neuvola käynti, joten kirjoitusta siitä ei ole hetkeen tulossa, teen sen heti kun päästään neuvolaan Even parannuttua.

Evelyn tuli siis viime yönä kipeäksi. Kunnon flunssan iski päälle, kuumeen ja ulos tulee kaikki ruoka mitä sisään menee. Nyt vaan koitetaan olla kotona ja lääkitä pikkuista ja muistetaan juoda paljon vettä :)

Minä myös soitin lääkäriin hätäpäissäni niinkun aina. Olen todella kova huolestumaan pienistäkin asioista. Noh mielummin olla huolehtivainen kun välinpitämätön. Evelyn on ollut vain kerran aikaisemmin kipeä ja silloin hänellä oli se kuuluisa rs-virus, joten menin uudestaan aika paniikkiin, ettemme taas vietä sairaalassa viikkoa letkuissa ja muissa virittimissä. Onneksi sain rauhan sydämmelleni kun otin yhteyttä lääkäriin ja sieltä käskettiin seurata vointia ja tulla näytille mikäli Evelyn ei syö tai kaikki tulee ulos iltapäivään saakka.

Viime yö meni valvoessa, kun Evelyn ei saanut unta ollenkaan. Nyt onneksi nukahti hetkeksi. Kamala kyllä kuunella kun toinen rohisee niin pahasti. Onneksi meillä oli kotona vielä Panadolia ja keittosuolatippoja.

Olen saanut tytön pysymään paikoillaan, kun olen laittanut hänelle piirretyt pyörimään. Saa nähdä miten loppu päivä menee.

                                                              <3 -Riikka



2 kommenttia: