tiistai 10. toukokuuta 2016

Viikon jälkeen.

Viikon blogitauon aikana me ollaan ulkoiltu niin paljon, että mä en ole ehtinyt avaamaan koko bloggeria, tuntuu todella omituiselta. Sairastettiin kolmisen päivää sitten myös noro-virus, jonka seurauksena olin sairaalassa tiputuksessa, joten sekin on vienyt jonkin verran mun aikaa.  Edelleen olo on hieman heikko, mutta muuten meille kuuluu jo ihan hyvää.
Aleksi otti tänään vapaapäivän töistä ja päästiin viettämään äitienpäivää vähän jälkijunassa. Ollaan katseltu myös jääkiekon mm-kisoja telkkarista kuluneella viikolla :)


Ulkona on ollut niin lämpimiä ilmoja, ettei itselle, eikä edes tytöille ole tarvinut pukea päälle muuta kuin shortsit ja t-paidat. Lämpö on tosiaan ollut jo parhaimmillaan +24 täällä meillä päin. Säätiedotuksiin jos on uskominen, niin huomena ilmat viilenevät ja se jos mikä kyllä harmittaa.


Kuinkas teidän päivät on sujunut?

Itse ajattelin nyt rentoutua hetken sohvalla ja lukea blogeja joita seuraan. Postauksia onkin viikon takaa aika paljon. Saatiin tytöt jo nukkumaan, joten ennen suihkua on hieman luppoaikaa :)

                            ♡ -Riikka

4 kommenttia:

 1. On ollut kyllä ihanat kelit ja jääkiekkoa katsottu täälläkin. :)
  Voi ei, toi noro on kyllä aivan syvältä. :/ Täällä alkaa kaksi vesirokkopotilasta muistuttaa rupisammakoita, kun näppylät rupeutuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin! Ja Laine paukuttanut häkkejä oikein kunnolla. Mä tosin olen ikuinen Leksa fani♡♡

   Joo siis se oli jotain ihan kamalaa. Kuivuin niin pahasti, että en pystynyt edes kävelemään ilman avustusta. Makasin sairaalassa tiputuksessa koko päivän ja nyt kolme päivää sen kälkeen vielä heikottaa :/ Tytöt ja Aleksi pääsivät onneksi hieman helpommalla.

   Luinkin, että teille oli rantautunut vesirokko. Meillä ei ole vielä ollut. Se on kyllä ihan kamalaa myös pthyi! Onneksi se tulee yleensä vaan kerran elämässä.

   Poista
 2. Toi noro on kyllä aivan peestä! Sehän on lähettänyt yhen jos toisenkin tiputukseen :( Onneksi niin moni lapsi on rokotettu sitä vastaan...

  Kauhea pettymys muuten tänään aamulla kun mittari näyttikin vain hieman yli 10astetta kun niihin mahtaviin helteisiin voisi kyllä tottua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ihan jotain kamalaa.. Edelleen heikottaa vaikka kohta jo lähes viikko sen sairastamisesta...

   Sanos muuta.. Ois kyllä saanut jatkua ihanat ilmat. Noh mä muistelen, että pari viikkoa pitäisi olla nyt tälläistä ja sitten tulla taas helteet takaisin. Tosin eipä noista säätiedotuksista aina tiedä :D

   Poista